發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2007 06:29 發表
唔淆o既就o係你個約戰post留電話啦!

will he put someone else's or a expire phone number in there ga...

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
理得你咩pdi齒定係用鑽石整o既齒啦!
你個摩打都頂唔順啦!
八神, 你又知唔知咩係 pdi摩打呀?

哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
扮緊代表o個個....咩唔係你咩?
我地都係鼠輩而已~~

啊~ 真係奇怪喇, 你又知你d齒c豪未損?
你開過波箱睇呀?
定係你自己整呀?
唔通你就係博C?
真奇怪~~~

重有呀, 你24號開game, 做咩唔留contact呀? 我想報都報唔落手~

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 09:02 發表

扮緊代表o個個....咩唔係你咩?
我地都係鼠輩而已~~

啊~ 真係奇怪喇, 你又知你d齒c豪未損?
你開過波箱睇呀?
定係你自己整呀?
唔通你就係博C?
真奇怪~~~

重有呀, 你24號開game, 做 ...
...
lee位c兄..睇黎你都係d一打完game就放低支槍ge人.....
我從來都冇話過我唔識整槍...

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
我有套S記的強化齒,除左塊45度齒同EG1000錯誤使用導致同歸於盡之外(原諒我吧...果時我先得16歲... ),用左5年都絲毫未損.仲打左一排210%,打左一陣240%力tim,E+『好似』咬緊130%.咁你又知唔知咩野叫S記齒呀?咁我真係想話比大家知..你唔好扮代表lo...... 除非你show個一雞8000啦~

引用:
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
知唔知唔係最緊要,而家係睇你有無雷出黎表演ar,一句講哂你出就出唔出就唔好講咁多費話,你講幾多句白x,問幾多條問題,證明左你識幾多到最後都係一樣,大家都係想睇你點樣一雞8000飛,你係咁有料就出黎一雞8000飛俾我地睇,係度講咁多托咩? 你真係一雞8000飛到ge,我以我ivan_31 ge 名議係全港war game forum 出道謙啟示同你道謙又點話,不過最緊要ar 大哥你24號出黎表演下

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:09 發表

...
lee位c兄..睇黎你都係d一打完game就放低支槍ge人.....
我從來都冇話過我唔識整槍...
咩你打完game重拎住支槍嫁?

引用:
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
PDI齒 = 我二手返黎用左4年仲係c豪未損的齒

等於冇答… 廢話…

有冇相呀, post 上來比大家見識下嘛…

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 09:14 發表

等於冇答…

廢話…
由始至終佢都係想show off 自己識d 我地唔識ge 野

留contact先啦

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 09:18 發表
留contact先啦
唔留contact起碼都話我地知果日有咩野認到係佢

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 09:17 發表

由始至終佢都係想show off 自己識d 我地唔識ge 野
所以我咪話扮表代o個個係佢囉

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 09:12 發表

咩你打完game重拎住支槍嫁?
神係不同於人的

你都白x ga....
你又唔留個電話係度......

發新話題