發新話題

博c模型

通常响咁多人都要求要見證一吓事件時, 第1主角有絕大機會說臨時有急屎.........吾係......係臨時有急事嚟吾到架啦!

引用:
原帖由 yeungm 於 2-6-2007 19:03 發表

can watch it on yxutube ma~
P.S. i am thinking, shall i give him my UK number (ii am still in UK), it's a "pay as you go" sim card anyway, he can't do anything to it...
Live show is different from broadcast ga

624當日Canteen招牌菜

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 3-6-2007 00:05 發表
624當日Canteen招牌菜

正~
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:08 發表
你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
...
係你死要面姐,搵唔到落台楷就發爛渣,簡單d咁去講,你想

係有料既,俾我地睇.無謂一個男人做到咁縮頭龜
引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:11 發表
我係淆ge....我就唔會係度講咁多野....
真係唔知邊個開始淆....
邊個搵借口想唔去??????
仲使問?果個咪係你囉
引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
影你自己淆呀?我地唔介意喎

回覆 #875 myron21st 的帖子

睇樣「神跡」果日九成都係會白等一場… |)
我識好多鬼妹架!

回覆 #875 myron21st 的帖子

i am only scare he won't turn up ja~
do u guys think i shall give him my number?

引用:
原帖由 yeungm 於 3-6-2007 01:09 發表
i am only scare he won't turn up ja~
do u guys think i shall give him my number?
佢夠膽咪打你個電話囉

引用:
原帖由 yannchambrier 於 3-6-2007 01:07 發表
如果係既話,佢地一定好可憐,飽受被騙的滋味........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
唔怕 ! Cafe de CGF 10點前一定有得食 ,
食番個招牌菜做老早先表演都未遲~
邊個可以幫"神"煮老早簡直係榮幸之至呀~

引用:
原帖由 yannchambrier 於 3-6-2007 01:07 發表
不如真係而家俾多次機會佢啦....唔好再亂講啦...我地真係唔大得架...我驚我地到時希望越大失望越大

引用:
原帖由 老鼠 於 3-6-2007 01:10 發表
如果係既話,佢地一定好可憐,飽受被騙的滋味........
引用:
佢要映低自己,然後將自己post上網,話自己淆到十足,我地幫唔到佢架喎

回覆 #877 yeungm 的帖子

佢吹到禁Q大,又話CGF d人白X,又話果日一個打曬廿個, 果日佢夠薑 turn up 都算是神跡啦!

我識好多鬼妹架!

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 01:14 發表

佢要映低自己,然後將自己post上網,話自己淆到十足,我地幫唔到佢??:
想憑自拍一炮而紅!? 高登與youtube幫到你.

引用:
原帖由 皇家御貓 於 3-6-2007 01:13 發表

唔怕 ! Cafe de CGF 10點前一定有得食 ,
食番個招牌菜做老早先表演都未遲~
邊個可以幫"神"煮老早簡直係榮幸之至呀~
神喎,簡直係二千年難求

發新話題