發新話題

博c模型

引用:
原帖由 忽必烈 於 3-6-2007 23:08 發表

佢話佢唔會留任何contact 喎...只係話到時佢著黑衫果位就係佢...佢可能第1次做host...唔知留contact既重要性...或者別有用心呢
呢個世界唔通得佢有黑色衫?!

咁點算呀, host 好大機會淆 wor, 我地唔係去局身汗就走嘛?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-6-2007 11:35 發表

呢個世界唔通得佢有黑色衫?!

咁點算呀, host 好大機會淆 wor, 我地唔係去局身汗就走嘛?
我預左乜都唔帶...只帶notebook同彈....

佢成差唔多2日唔上黎...唔通...閉關練槍

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 11:38 發表

我預左乜都唔帶...只帶notebook同彈....
又俾人話x你唔X敢落場, 去各大forum唱衰我地.

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 11:42 發表
佢琴日14:36login 過

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 11:42 發表
無上黎一day,原來miss咗好多嘢,你地實在想多咗,八神同佢嘅神兵係唔駛(洗)練嘅(唔洗真係會臭),不過佢經已臭到盡.

佢家吓唔上cgf係佢要去學跳舞,佢唔學定求雨舞真係甩唔到身.

引用:
原帖由 Relentless 於 4-6-2007 12:15 發表

無上黎一day,原來miss咗好多嘢,你地實在想多咗,八神同佢嘅神兵係唔駛(洗)練嘅(唔洗真係會臭),不過佢經已臭到盡.

佢家吓唔上cgf係佢要去學跳舞,佢唔學定求雨舞真係甩 ...
落雨都去,唔係比人話我地淆,除非打風la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-6-2007 12:35 發表

落雨都去,唔係比人話我地淆,除非打風la
打風更加要去~~~!!!:x

狂風暴雨正係神蹟出現既日子~~!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-6-2007 12:38 發表

打風更加要去~~~!!!:x

狂風暴雨正係神蹟出現既日子~~!!!!
摩西過紅海...令我諗起

引用:
原帖由 ivan_31 於 4-6-2007 12:07 發表

佢琴日14:36login 過
呢個時間有無人響槍街呢???

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 12:40 發表

呢個時間有無人響槍街呢???
全天候監視

大不了 , 八神放飛機咪我地自己打GAME囉~

仲要即時影全體照 , 證明當日一個黑衣人都無
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-6-2007 12:45 發表
預左佢會咁做

引用:
原帖由 皇家御貓 於 4-6-2007 12:45 發表
一向都係咁plan ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-6-2007 12:46 發表

一向都係咁plan ga la
可以玩毒打新田

發新話題