發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 4-6-2007 12:51 發表

可以玩毒打新田
新玩法~~~!!!!!:x
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-6-2007 12:55 發表

新玩法~~~!!!!!:x
點樣打先

呀八神唔好唔去呀, 我諗住叫埋"目標"同"戰王"記者來採訪, 好讓全世界知道香港有一個"Doctor of AEG"嘅改槍神手呀!!!!!!!!

引用:
原帖由 queen 於 4-6-2007 13:01 發表
呀八神唔好唔去呀, 我諗住叫埋"目標"同"戰王"記者來採訪, 好讓全世界知道香港有一個"Doctor of AEG"嘅改槍神手呀!!!!!!!!
就算唔叫都可以投稿的

八神今日無留言咩?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 4-6-2007 13:57 發表
八神今日無留言咩?
唔見人2日...唔知點算呢

contact都無..咁係唔係即係搞唔成..
我平時最唔鐘意"人"放飛機..點知今次俾"神"放飛機..
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

引用:
原帖由 oldmanyin 於 4-6-2007 14:11 發表
contact都無..咁係唔係即係搞唔成..
我平時最唔鐘意"人"放飛機..點知今次俾"神"放飛機..
佢放係天經地義既...我地唔去就話我地無雷加白X啦

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-6-2007 14:25 發表

佢放係天經地義既...我地唔去就話我地無雷加白X啦
証明左一樣野...
神在欺騙wagame民

神鐘意我地,話我地白x係有足夠理由,因為我地成日張 GOD 串成 DOG

引用:
原帖由 MarK-C 於 4-6-2007 14:50 發表

証明左一樣野...
神在欺騙wagame民
賜下神槍.....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #985 Relentless 的帖子

u guys scared him...
no more miracle...

引用:
原帖由 yeungm 於 4-6-2007 19:33 發表
u guys scared him...
no more miracle...
神蹟係需要等待既 , 你估話睇就有得睇麼?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

神呀 ! 不要離開我地呀!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 4-6-2007 19:36 發表
神呀 ! 不要離開我地呀!
呢d係咪叫"無雷"?

發新話題