發新話題

女仔都可以打war game嗎

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:05 發表

有無回帶
變靚左,係無得返轉頭的....

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 8-8-2007 00:10 發表

變靚左,係無得返轉頭的....
OKOK , 咁繼續變靚吧
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:31 發表

OKOK , 咁繼續變靚吧
你即係話未夠靚 je....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 00:31 發表

你即係話未夠靚 je....
此言差矣

人應該有上進心既.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #105 皇家御貓 的帖子

食咗帶............
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 6-8-2007 17:18 發表
我唔直接答你 , 我用例子去答你
細貓乎?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

我又發下先

引用:
原帖由 apple 於 7-8-2007 09:43 發表
我宜家什麼裝備也沒有,應該怎點 ...
好間單&#134818;咋。。。。

你只要post你同你個fd的相出來,
跟住好多人會自動獻身,你要什麼鎗呀裝備呀。。。。
全部無那那都會送到你門口,
或者你現在出去垃圾房,開個垃圾筒睇吓,
可能會有意外驚喜

(大家加油,推個post過20page )
千金難買心頭好!!!!

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 8-8-2007 00:04 發表
唔衝亦得
我見到有個部位你改過
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
哈哈,好開心呀!冇諗過會有咁多既回覆
因為我真係冇聽過有女仔打war game,不過宜家知有喇 = ]
我禽日都上網睇過d資料,好複雜下.....d槍有超多型號,而且特點不一 = =.....
我宜家什麼裝備也沒有,應該怎 ...
槍ge型號, "伸手指籃"幫到你~

引用:
原帖由 o_o 於 8-8-2007 19:37 發表

好間單&#134818;咋。。。。

你只要post你同你個fd的相出來,
跟住好多人會自動獻身,你要什麼鎗呀裝備呀。。。。
全部無那那都會送到你門口,
或者你現在出去垃圾房,開個垃圾筒睇吓, ...
我覺得你咁講好唔要得.... personally

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 21:42 發表

我覺得你咁講好唔要得.... personally
咁我講聲sorry。。。。
做野做得悶,講吓笑咋,
希望唔好太認真
千金難買心頭好!!!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-8-2007 20:13 發表

我見到有個部位你改過
  唔係掛,唔通唔小心gum到d咩制?!

引用:
哈哈,好開心呀!冇諗過會有咁多既回覆
因為我真係冇聽過有女仔打war game,不過宜家知有喇 = ]
我禽日都上網睇過d資料,好複雜下.....d槍有超多型號,而且特點不一 = =.....
我宜家什麼裝備也沒有,應該怎樣開始呢??
而且我都有個朋友想一齊玩
嗯,你可以到一些有辦wargame體驗團的槍舖找找看,先租裝備打一至兩場看看自己是否喜歡再決定買裝備.(否則我想你家會多了一些沒用的東西/成為二手區的"常客"  );再不是去你家附近的青少年中心找找有沒有舉辦一些有關wargame的暑期活動/節目.因為以我所知有不少青少年中心也有辦"一次性的"wargame活動,特別是暑假.

希望幫到你

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題