發新話題

唉!!!

在上邊條link找到的.
http://www.youtube.com/watch?v=YO0SzSLCYFU

用了cgf之名呢........
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 mctsang 於 6-8-2007 17:26 發表
我覺得最6+1就係個三沙+頭巾+風鏡

不知所謂 :x :x
就咁計裝備都ok喎
90年代標準美軍

但我不認同佢地ge行為

皇家空軍

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 08:00 發表
Y理
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
咁真理係咩??

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 12:24 發表

咁真理係咩??
你跟本係到竭斯底理

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 12:50 發表

你跟本係到竭斯底理
咩叫歇斯底里??咁你話我係歪理,那真理何在??

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 13:24 發表

咩叫歇斯底里??咁你話我係歪理,那真理何在??
你咪人板lor,重問

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 13:37 發表

你咪人板lor,重問
我係問緊你你話果D係歪理,咁真理係咩?你未答到我.............

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 13:37 發表

你咪人板lor,重問
最緊要正義呀 , 你話人歪理係你有眼無珠
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 14:53 發表

最緊要正義呀 , 你話人歪理係你有眼無珠
我係問緊Kane 話果D係歪理,咁真理係咩?Kane 未答到我.............

你個ANSWER就更加不知所謂
你檢討下啦...........仲話自己係大學生,中文都唔識?
咩野最緊要正義???真正的九唔搭八

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 15:05 發表

我係問緊Kane 話果D係歪理,咁真理係咩?Kane 未答到我.............

你個ANSWER就更加不知所謂
你檢討下啦...........仲話自己係大學生,中文都唔識?
咩野最緊要正義???真正的九唔搭八
我使對你呢d嘍囉出真章?可笑呀

用下腦 , 唔好又離題又攪到人lock post啦。

我係大學生 , 我係有資格d串咀架啦 , 吹咩

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 15:10 發表

我使對你呢d嘍囉出真章?可笑呀

用下腦 , 唔好又離題又攪到人lock post啦。

我係大學生 , 我係有資格d串咀洹j咩
呢邊係討論區,唔係吹水區呀大學生!!

我唔想同d傻佬溝通
(不要對號入座)

引用:
原帖由 Kane 於 8-8-2007 15:18 發表
我唔想同d傻佬溝通
(不要對號入座)
me2 , 文盲係唔會明白知識份子既智慧

引用:
原帖由 hypermax 於 8-8-2007 15:16 發表

呢邊係討論區,唔係吹水區呀大學生!!
你夠吹緊啦 , 你好貼題咩?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 15:20 發表

你夠吹緊啦 , 你好貼題咩?
我一直係問緊Kane 話果D係歪理既話,咁真理係咩?Kane至今都未答到我囉.............

只能嘆失望,問問題都比人話吹水

發新話題