27 12
發新話題

不折不扣的P7

不折不扣的P7

今日同老友傾開HK產品,口水多提起支P7,老友想借黎打返兩匣,
真係兩匣咁多?

我怕佢打四五槍就飛釘,棄槍退匣...

HK P7, PSP, K3... 對我黎講,哩幾支差唔多嘅槍,先至係HK嘅有味代表作。
其前衛嘅心思,獨特嘅設計,佢嚮我心目中遠勝過P8或者,民版的USP...
雖然支槍都幾惡,對時下黎講已經算OUT,但依然相當值租,而且舊版鋼水買少見少,
也是令愛好收藏者苦惱嘅一圈。

始終槍嘅品味,有人冷板、有人叫好,好個人化,但我仍然讚你好- HK P7

Kurtzns

如果出支可以操打既P7就好了....玩具槍...

ME TOO..
我地都等左十幾年喇,可惜...都係冇~
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 3-6-2008 23:19 發表
ME TOO..
我地都等左十幾年喇,可惜...都係冇~
細細條slide...一定回膛又快又狠....

mgc果支唔好提lu,
mgc/ksc/kwa出嘅氣槍其實都唔差,可惜d數假得好緊要﹛
tanaka d數okey~ 不過唔襟打。
marui直頭唔駛諗,因為佢要慣性收入,唔會考慮哩d槍款。
Kurtzns

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2008 23:21 發表

細細條slide...一定回膛又快又狠....
真槍黎講,短程+frame細,喪跳得好勁,動作較大,不過一定好過打glock 26。
Kurtzns

我想問p8係點ge樣?

回覆 #1 tonyjaa 的帖子

P7 M8 looks better than P7 M13

引用:
原帖由 evisdon 於 5-6-2008 20:02 發表
我想問p8係點ge樣?
P8好似係USP WO

回覆 #1 tonyjaa 的帖子

Wong Sir mswong has a H&K P7M13.

如果真係打,我覺得.. p7m8係順過m13, 而且好揸d,

我成日俾我個老友話我:握實左就千其唔好放手"

事關支野都幾惡, 跳得幾應, 要制服佢(p7)嘅誘惑, 唯一就係苦練。

講真, 哩支野握左grip仲要扣埋起jump個掣,好鬼實,如果打雙行個grip仲肥d,本身槍膛又短,負荷仲辛苦...都係打單行舒服dd。

Kurtzns

承集p7原創, 改良後冇左psp d gap野~
p7m8好槍好槍~

回覆 #12 evisdon 的帖子

幾時落黎打槍?
Kurtzns

PSP個退匣掣嚮GRIP底部。講你又唔信,宜家俾埋你睇。
Kurtzns

回復 10# 的帖子

我原來有支P7M13玩具槍,莫明奇妙?
尊重人格, 請勿抄習

27 12
發新話題