發新話題

J-20

早幾个月漢和寫内地有報導在内蒙有机地有国產垂直起降战机開始試飛呢條消息有冇新資訊?

彈艙完全是仿效F22的配置,不知是不是我看錯,感覺上下方的彈艙比F22的長。

引用:
原帖由 WAIKO01 於 20-10-2012 19:31 發表
彈艙完全是仿效F22的配置,不知是不是我看錯,感覺上下方的彈艙比F22的長。
老友,第三張圖是成Set圖片之亮點所在,比起2001,尼架機似乎多佐啲嘢,至於多佐咩,要你自己發掘下

請問暫時有冇資料有關雷達? 唔知佢既雷達用俄羅斯多個雷達分工做360度探測既念定係用美國佬單雷達再佈置其他陣面在翼面做360度深測既概念

引用:
原帖由 JOHN2 於 21-10-2012 22:35 發表
請問暫時有冇資料有關雷達? 唔知佢既雷達用俄羅斯多個雷達分工做360度探測既念定係用美國佬單雷達再佈置其他陣面在翼面做360度深測既概念
可能你會唔信,佢裝佐EADOS

引用:
原帖由 Hamlet 於 21-10-2012 22:24 發表

老友,第三張圖是成Set圖片之亮點所在,比起2001,尼架機似乎多佐啲嘢,至於多佐咩,要你自己發掘下
(舉手)是不是已經裝了相控陣雷達…
如果不是的話還請老師指點。

引用:
原帖由 Hamlet 於 22-10-2012 08:43 發表

可能你會唔信,佢裝佐EADOS
想問問什麼是EADOS? (已經咕咕過,但還是找不到答案

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-10-2012 19:05 發表

想問問什麼是EADOS? (已經咕咕過,但還是找不到答案
對唔住,串錯字,正確EODAS,全景視野無死角感應器

引用:
原帖由 Hamlet 於 24-10-2012 00:21 發表

對唔住,串錯字,正確EODAS,全景視野無死角感應器
原來是可以實現接近全球形觀景的玻璃化座艙 ,想問問這是不是第三張圖多了的東西?

引用:
原帖由 WAIKO01 於 24-10-2012 17:18 發表

原來是接近全球形的玻璃座艙 ,想問問這是不是第三張圖多了的東西?
EODAS
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

——————————————————————————————————————————

引用:
原帖由 Hamlet 於 26-10-2012 11:14 發表

EODAS
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://farm9.staticflickr.com/8047/8123852789_16540e8b8c_b.jp ...
其實是應該為“ 原來是可以實現接近全球形觀景的玻璃化座艙 “才對,我打漏了一些字,而形成詞不達意。

想問問這個向量技術,中國是不是已經掌握了? 沖壓的pl-12是亮點。

引用:
原帖由 Hamlet 於 26-10-2012 11:14 發表

EODAS
PL-21........點賣法呀

引用:
原帖由 潛陣水 於 20-10-2012 01:43 發表
硬係覺得呢架野係左抄右抄
定係真係呢
要兼顧飛行性能同匿蹤既話線條都會大同小異
呢架野比較起韓仔果幾張圖紙算原創度高

發新話題