發新話題

[UPDATE] 越戰M1967 H帶之迷?!

[UPDATE] 越戰M1967 H帶之迷?!

今時今日越戰M1967尼龍H帶一條全新,嚮香港街價賣$200有找,但大概冇幾多個知道背後原因,有、平、儲開、鍾意未買囉~
但哩條唔知大家又見過未?! 最後無意嚮網上見到~
個價仲貴過一個全新長城架~

以前係認知有哩條野,不過D乜哥乜哥,大小不良話哩條係TESTER,冇CODE,試驗型,
原來係有得賣,仲要咁值租,小弟真係孤陋寡聞。

Kurtzns

冇咩code? DSA都唔算?
條H帶係俾哩個袋用:
M1967 USMC Combat Field Pack

回復 2# 的帖子

其實係其他朋友仔同我講,話哩條係tester,沒有code。
Kurtzns

M1967 MLCE
Modernized Load Carrying equipment

小弟都有一條...

回復 4# 的帖子

係唔係以上果條先?
還是冇快速扣,standard果隻?
Kurtzns

US 535!?

引用:
原帖由 hippies 於 17-6-2008 16:05 發表
US 535!?
~個價我都覺得痴左線,不過少就真嘅~
Kurtzns

US 1967 尼龍H带 見到唔使 佰伍 !
來價平,就賣平~~唔奇噃 !!

引用:
原帖由 hintz123 於 19-6-2008 03:10 發表
US 1967 尼龍H带 見到唔使 佰伍 !
來價平,就賣平~~唔奇噃 !!
呀師兄你登大對眼睇真d啦~:|  你話果條冇鈕冇快速扣,180都有啦~  1967有2種~
我就係知道實有人叻唔切,以為係丟兜果條,所以我突登post哂兩條俾大家睇~
若然你搵到我所指果隻係賣5舊(港紙)~ 麻煩你幫我hold 10條,我即刻聯絡你。

Kurtzns

Is the E-bay one made of cotton??

引用:
原帖由 tonyjaa 於 17-6-2008 10:34 發表
係唔係以上果條先?
還是冇快速扣,standard果隻?
我果條係下面圖,唔係上面圖

引用:
原帖由 tonyjaa 於 19-6-2008 12:57 發表 img]http://www.civiliangunner.com/cgf/images/common/back.gif[/img][/url]

呀師兄你登大對眼睇真d啦~:|  你話果條冇鈕冇快速扣,180都有啦~  1967有2種~
我就係知道實有人叻唔切,以為係丟兜果條,所以我突登post哂兩條俾大家睇~
若然你搵到我所指果隻係賣5舊(港紙)~ 麻煩你 ...
我係講梗 下面 無'泊'鈕;無快扣 個條M67 尼龍質 H帶 喎!

上面個絛!,如果返到平都留返自己啦 !!

回復 12# 的帖子

哩個topic係集中研究緊嚮條貴野度,
人地講緊東,你就講西,
下面果條,唔駛講呀差都知。仲講黎做乜

俾你激壞...

Kurtzns

叫你幫幫忙啫~

Kurtzns

Kurtzns

發新話題