29 12
發新話題

祖國艦載機今日出海試飛

祖國艦載機今日出海試飛

good~~~

飛出去炸賓賓同VC

等看“官洩“相片和視頻

J15!!?
終於得左啦~
真係快手~

實物定之前隻模型?

如果係真,漢和又預計錯了

係咪參考Su?

中國有咩唔係用蘇制.......
J-11=Su-27,咁J-15米姐係Su-33囉.........
都係o個句,中國o既軍事科技力量比美佬仲差廿年......

引用:
原帖由 yamatoyan 於 7-7-2012 02:09 發表
J-11=Su-27,咁J-15米姐係Su-33囉.........
當年中共同聯合國在朝鮮對戰何此相差廿年? 一樣打過平手! 如今只差廿年, 打嬴綽綽有餘!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 yamatoyan 於 7/7/2012 02:09 AM 發表

廢話,鬼唔知阿媽係女人........

回覆 11# 的帖子

係re 8樓o既問題;

引用:
原帖由 tango10 於 7-7-2012 10:39 發表

當年中共同聯合國在朝鮮對戰何此相差廿年? 一樣打過平手! 如今只差廿年, 打嬴綽綽有餘!
當年中國打左30年仗,而家中國30年冇打過仗...
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 8-7-2012 01:28 發表

當年中國打左30年仗,而家中國30年冇打過仗...
正所為一鳴驚人嗎!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 8-7-2012 13:33 發表

正所為一鳴驚人嗎!
滿清當年有全亞洲最先進的海軍,比現在pla海軍只強不弱,當時滿清戰敗,西方各國也覺得難以置信

29 12
發新話題