發新話題

有T-72就可以打到北京

引用:
原帖由 nec338 於 24/10/2011 11:12 PM 發表
我唔明
印度好似有t90加波 點解搵架t72出黎
可能只係買得100架T90陳列品,所以暫時未能提供服務!

引用:
原帖由 Pvt.King 於 24/10/2011 11:30 PM 發表
佢咁有信心祖國會俘虜佢d老爺車?
係香港水渠蓋都可以比人偷去賣,更何況咁大架坦克!

我比較在意入面"路牌"既內容......印度想點?

連坦克都係向外國購買
打起上黎缺零件欠後勤
上北京喎

引用:
原帖由 061084 於 24-10-2011 23:33 發表

可能只係買得100架T90陳列品,所以暫時未能提供服務!
根據資料,佢地有620架
我諗到既問題係根據Global Firepower既資料
印度有2462架各式軍用飛機、超過10000挺火炮同5000架坦克「在役」
但當中有幾多真係能夠操作就係另一個問題

T72同T90......同祖國 99式比.....邊架強就真係好難講....

但一睇理99式係祖國自制同有條青藏鐵路......印度真係無得打......

吹姐,個個都會啦,咁認真做乜呢?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

會上到去唔出奇既 睇下咩形式啫

都係拎來吹, 講真, 現在戰爭, 都係制空行先, 冇空權, D坦克都係靶來.

咁又係沒空權 再多坦克都係死係武裝直昇機手上
引用:
原帖由 ivan0819 於 25-10-2011 08:53 發表
都係拎來吹, 講真, 現在戰爭, 都係制空行先, 冇空權, D坦克都係靶來.

同 Iran 果時o既 Tomcat 一樣, 冇後勤, 乜貓都死.
Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

坦克如果要去北京, 就要上貨卡由貨車或火車頭拉去, 因為條路太遠坦克條帶會斷好多次。
所以印度第一個要解決的問題是物流, 之後先想火力及裝甲。 我怕可能印度D軍官只記得買坦克, 忘記買貨卡及貨車頭。

可能被中共俘獲上北京展示~
印度佬真係............
不過T72 同 96G、96式打真係好難講,
但係中國空軍好可能羸印度,
三代機數目多過佢,
後勸又方便咁多~

求其係邊境揾個市鎮仔, 改名叫 " 不 驚 " 未得囉

高官橫掂都咁樣欺騙士兵, 做就做得徹底D  

" 不 驚 好 近 架 咋 "

發新話題