52 1234
發新話題

若果香港飛虎隊去當地幫手,相信可以改寫流血結局。

若果香港飛虎隊去當地幫手,相信可以改寫流血結局。

http://www.vdonext.com/index.php ... p;program_id=923817

嘉賓:葉劉淑儀 (Regina)簡介:菲律賓劫持人質事件害到香港游客8死7傷,七百萬香港市民睇到又震怒又傷心,保安局前局長葉劉淑儀親身解構,鬧爆菲律賓警察錯到離譜害死港人,若果香港飛虎隊去當地幫手,相信可以改寫流血結局。

雖然係"舊聞",但葉劉分拆得好好...

香港飛虎隊真到可以出外幫手???

菲方班貪官傭官狗官會比咩?

我諗個程序上幾乎無可能啦, "環頭" 都唔同, 就算係都應該係解放軍啦...

如果出事既係us 僑民, seals 就有可能...
講到尾講咩都無用
鵰。豹。狸。獅。狒

以色列果單根本唔係合作
而係以色列夾硬入去...走之前仲炸埋佢地d戰機...

冇可能既
當地執法權只有菲律賓警察
你估個個國家都可以好似美軍咁自出自入
通知都唔單聲咩
怪自己唔好彩啦

我覺得葉太絶對是做特首的理想人選!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

德國GSG-9以前都試過境外救人

引用:
原帖由 Paul 於 3-8-2011 21:11 發表
SAS也試過
但就未聽聞特警SWAT境外執勤

引用:
原帖由 Paul 於 3-8-2011 21:11 發表
好似係KSK
KSK直屬德國國防軍
好似係歐洲惟一一個特種步隊去第二D國家做任務

引用:
原帖由 051039 於 3-8-2011 21:52 發表

好似係KSK
KSK直屬德國國防軍
好似係歐洲惟一一個特種步隊去第二D國家做任務
1977年 蘭茨胡特劫機事件

飛左去摩加迪沙機場救人

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7 ... 8%E5%A4%87%E9%98%9F

各位熟識的超人好打還是神奇女俠好打呢!
尊重人格, 請勿抄習

據"知情人仕"述說:

1.當日中午第一批過去既人員,有葉劉所講嘅"技術人員";
2. "技術人員"上機後,班"大內好手"已經準備,一吹雞就上機飛去救人;
3. 最後"阿爺"無出面傾,特首又傾唔掂,班"大內好手"一邊standby一邊睇電視... ...

道聽途說...

引用:
原帖由 MS 於 3-8-2011 22:44 發表
各位熟識的超人好打還是神奇女俠好打呢!
超人多支棍應好打過神奇女俠

派人去綁架佢地返黎就有機會.
救人返黎... 除非美佬出面啦...

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-8-2011 22:49 發表

超人多支棍應好打過神奇女俠
有道理
尊重人格, 請勿抄習

52 1234
發新話題