發新話題

若果香港飛虎隊去當地幫手,相信可以改寫流血結局。

引用:
原帖由 sunny2014 於 6-8-2011 13:03 發表

批准既話,結果更差
不能同意更多
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實好老實.....件事發生得太快,12個鐘都唔夠,比你派seals 同sdu去,佢地可能連準備時間都未夠..

"非律坍" 非第一國家法律系统保障及成信坍塌既國家. 難怪我可以帶私人手槍去這處旅行.  

引用:
原帖由 rho837 於 6-8-2011 14:01 發表
"非律坍" 非第一國家法律系统保障及成信坍塌既國家. 難怪我可以帶私人手槍去這處旅行.  
請問乜槍乜國家去 ms有班朋友有當地槍牌
尊重人格, 請勿抄習

回覆 34# 的帖子

個到d槍牌用錢買ja??

唉! 菲律賓人渣 男嘅淨識挖 , 女嘅有樣啲就援交或喝求嫁鬼佬 , 無樣嘅就做女工 , 但嚟到人哋地方又唔肯學人家嘅方言 , 自覺稱高講埋啲唔咸唔淡嘅英文 ! 呢啲人其實係蠢人 , 難怪出到啲又蠢又七嘅警察

回覆 32# 的帖子

sdu要出係1-2個鐘就可以行動

唔好話飛虎隊過去幫手
搵個好D既談判專家可能已經攪掂
步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-8-2011 22:45 發表
據"知情人仕"述說:

1.當日中午第一批過去既人員,有葉劉所講嘅"技術人員";
2. "技術人員"上機後,班"大內好手"已經準備,一吹雞就上機飛去救人;
3. 最後"阿爺"無出面傾,特首又傾唔掂,班"大內好手"一邊st ...
我聽既版本同你呢個一樣喎。

引用:
原帖由 b.jam 於 10-8-2011 21:06 發表

我聽既版本同你呢個一樣喎。
我諗班Standby嘅"大內高手"都好心痛

另外:做過"保安局局長"嘅葉太,相信佢講得出口,可行性機会較高...

睇返當日個兇徙的表現, 原本唔似要大開殺界!
若非受到細路被捕的剌激, 被"警方" 救出機會好大!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

今日看了本書,PTU都曾海外執勤(送越南人返越南),押上機,押落機,重要被越南軍人用槍指。

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-8-2011 19:47 發表
今日看了本書,PTU都曾海外執勤(送越南人返越南),押上機,押落機,重要被越南軍人用槍指。
占士SIR 果本

引用:
原帖由 Paul 於 13-8-2011 02:24 發表

占士SIR 果本
用咗30mins Scan咗本書,占士SIR喜做軍裝多過CID
佢又對一些"官僚"嘅同袍有微言...

引用:
原帖由 051039 於 2011-8-3 19:33 發表
菲方班貪官傭官狗官會比咩?
香港飛過去都(講)得到過去救人啦,不過佢地班人會比咩
新兵一名,請多多指教

發新話題