59 1234
發新話題

[others] Cybergun FNS-9 開箱

[quote]原帖由 jacko 於 18-3-2017 18:48 發表

咁襯又幾靚仔喎

多謝j大分享.積極考慮中.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 19-3-2017 05:43 發表
多謝j大分享.積極考慮中.
不值得考慮... 值得直接購入
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 42# 的帖子

FNX
Agency arms slide既glock
VP9T
還是等FNS9出RMR
想要上到RMR

引用:
原帖由 BLSK 於 19-3-2017 14:45 發表
FNX
Agency arms slide既glock
VP9T
還是等FNS9出RMR
想要上到RMR
上rmr既槍一枝就夠
本身我想玩根魔既sai g17 rmr 最後變左fnx
我覺得fns出rmr版機會唔太 如果fnx同fns共用飛機座既話
可以試試鑼開個頂自改

[quote]原帖由 jacko 於 18-3-2017 06:48 PM 發表

各位師兄, 想請問這槍配這燈, 有咩平靚正形的槍套配用呢?

玩具會不會出埋longslide version呢?個人較喜歡longslide!

台灣果面話彈道下垂

師兄們有無呢? 好怕重覆vp9悲劇

回覆 53# 的帖子

台灣果面話彈道下垂, 並無話係管下垂, 只不過是原廠推BB彈的出氣量稍嫌不足的情況作改善, 我明天去入貨

引用:
原帖由 Ben_9413 於 21-4-2017 19:40 發表
台灣果面話彈道下垂

師兄們有無呢? 好怕重覆vp9悲劇
果邊話如果用好很重的彈,就會彈道下垂... 要用d 嘜嘜件去「優化」佢云云...

如果問我點睇,我會答:人地搵食姐...唔好多事啦
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-4-21 23:38 發表

果邊話如果用好很重的彈,就會彈道下垂... 要用d 嘜嘜件去「優化」佢云云...

真係o吾多明佢o地講乜, 一時又話recoil細, 同香港D反應完全兩回事...

等我都入番支先

引用:
原帖由 Dave 於 21-4-2017 23:38 發表

台仔論壇d post
睇完咪算囉, 認真就輸了
除左各位師兄, 我亦信法國佬
https://www.youtube.com/watch?v=kAKnZrwBDd0&t=246s
至於彈道問題, 法國佬話vfc d hopup膠出名雞, 之前FNX45又係咁, 一換返普通hopup膠彈道即刻正常返晒。

其實真係,如果只介意下墜,換粒hopup會簡單好多
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

剛換了A字頭的valve, 暫不覺有什麼提升, 反而fps低了, 打彈數亦少了!
笫日再試真D!

59 1234
發新話題