27 12
發新話題

BF BC2 問題

BF BC2 問題

點解入唔到server嫁
係我電腦問題定係server問題?
Thanks

the server is not very stable, never the less, try to restart ur PC first

依家無事lu,

btw, 有無人試過入左d 場係無左準星十字同加下角細地圖? 定係我部機問題?thz

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 26-4-2010 22:19 發表
依家無事lu,

btw, 有無人試過入左d 場係無左準星十字同加下角細地圖? 定係我部機問題?thz
入左hardcore match
血小左,冇HUD

玩xbox 啦, xbox 我 so far 未試過入到 EA server
鏡滲血
邪氣是憤愾
枉死城內外皆悲歌
挽舌破齒
屍臭漸漸哀嚎

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 26-4-2010 22:19 發表

血小左,冇HUD
哦? hardcore就無地圖同十字準星?
HUD 意思係?

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 26-4-2010 22:19 發表

血小左,冇HUD
同埋好似唔會自己回血, 仲要用grenade launcher無得瞄, 用g36無紅點....
玩過一次之後就無玩過...

HUD, Head-up display, 即係畫面側邊顯示d子彈數, 分數之類既框框

引用:
原帖由 Pvt.King 於 27-4-2010 12:35 發表

同埋好似唔會自己回血, 仲要用grenade launcher無得瞄, 用g36無紅點....
玩過一次之後就無玩過...

HUD, Head-up display, 即係畫面側邊顯示d子彈數, 分數之類既框框
ic,
無HUD真係好難玩,
揸Tank幾時爆都唔知

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 27-4-2010 12:40 發表

ic,
無HUD真係好難玩,
揸Tank幾時爆都唔知
係難玩d
但係敵人都相對地,唔洗用成隻匣殺一個人...
狙擊手就更易做,手動槍一定一槍死

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 26-4-2010 18:40 發表
點解入唔到server嫁
係我電腦問題定係server問題?
Thanks
?t=1272278407
唉...個問題又來了...

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 27-4-2010 18:33 發表

唉...個問題又來了...
等啦冇計
佢咁搞法真係唔想玩

引用:
原帖由 crazy_herman 於 27-4-2010 18:35 發表

等啦冇計
佢咁搞法真係唔想玩
PS3版都唔好得好多, 唔俾自己揀server, 隊都唔俾跳, 乜都佢"幫"你揀...
想玩rush mode咩? 六張map就等於全世界得六個server, 問題係多數情況下係六個server都係得班白痴, 可以成日係攻方仲有7x分已經攻陷左一個base, 變成係想搵個team人好少少既server都可以搵成晚...

小弟都有個問題,pc版點用mic同自已友講野既?

回覆 13# 的帖子

use teamspeak is way better then the preinstalled software

27 12
發新話題