16 12
發新話題

canon showroom開放時間一問

canon showroom開放時間一問

上唔到canon hk官網
,想問問showroom紅日開幾至幾??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-5-2010 02:17 發表
上唔到canon hk官網
,想問問showroom紅日開幾至幾??
紅日好似唔開牙MA? (完全唔記得mode)

紅日開....平日到8點

做咩阿莊莊?
又死D咩?

引用:
原帖由 101653 於 19-5-2010 02:30 發表
做咩阿莊莊?
又死D咩?

堂大佬想買機,咪帶佢去睇睇,但又唔記得紅日開唔開,又開幾點je(官網又死Q左)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 02:21 發表

...落百老會都得啦特登去做乜?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 03:07 發表
...落百老會都得啦特登去做乜?
玩唔到咁多鏡ma
佢聲稱budget可多可少(佢讀fine art底,我諗佢當相機係佢d art工具多)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-5-2010 03:13 發表

玩唔到咁多鏡ma
佢聲稱budget可多可少(佢讀fine art底,我諗佢當相機係佢d art工具多)
咁更加唔洗試啦~~ fine art底,用咩器材對佢都係做自己創作la~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 03:35 發表

咁更加唔洗試啦~~ fine art底,用咩器材對佢都係做自己創作la~
咁鏡有幾wide幾tele,機有幾重,都要佢實際睇下先同認知下,費事佢買左d唔用的野la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-5-2010 04:02 發表

咁鏡有幾wide幾tele,機有幾重,都要佢實際睇下先同認知下,費事佢買左d唔用的野la
買哂d定焦紅圈咪得囉~~d pro友都係咁ga la~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 02:21 發表
好似係CS先係開到8點丫? 我記得SHOWROOM係開到7點

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 04:09 發表

買哂d定焦紅圈咪得囉~~d pro友都係咁ga la~
可能到時佢入移軸鏡呢

引用:
原帖由 飛哥仔 於 19-5-2010 07:32 發表

好似係CS先係開到8點丫? 我記得SHOWROOM係開到7點
係wor...係7點....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 19-5-2010 07:32 發表

一夠七點仲會趕你走

16 12
發新話題