發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

回覆 224# 的帖子

呢個我刃尋晚睇過, 我以為要修3MM 原來唔洗甘多... 謝!!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2012 15:56 發表
呢個我刃尋晚睇過, 我以為要修3MM 原來唔洗甘多... 謝!!
1.5-2mm呢個只係參數。
修下再裝再修甘羅!
過左火返唔到轉頭麻

回覆 225# 的帖子

ching 似用soild work 畫啵~!! 真係有心~~

引用:
原帖由 sk8er 於 6-11-2012 16:25 發表
ching 似用soild work 畫啵~!! 真係有心~~
不是用Solid Work畫的
如果係...就唔會畫得甘粗糙了  
只係D三腳貓軟件是旦畫幾筆
求其畫到人家睇得明就算了

回覆 229# 的帖子

SKETCHUP 畫嗎??

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2012 16:30 發表
SKETCHUP 畫嗎??
Ai + Strata 畫

回覆 231# 的帖子

畫少少野 我多數用 rhino~

今日己買lct個104下護木
想請教一下原裝105下木內的鋁散熱片需否拆走換到新護木內?
唔該師兄幫忙…

引用:
原帖由 holy1 於 6-11-2012 21:49 發表
今日己買lct個104下護木
想請教一下原裝105下木內的鋁散熱片需否拆走換到新護木內?
唔該師兄幫忙…
我沒有LCT的,所以答不到你

引用:
原帖由 RCman 於 6-11-2012 21:51 發表

我沒有LCT的,所以答不到你
唔緊要 師兄都幫了很多

引用:
原帖由 holy1 於 6-11-2012 21:55 發表

唔緊要 師兄都幫了很多
有沒有相片題供呢?

GHK火帽好似係真數牙,裝唔到玩具噴火豬.有無ching知道..?

引用:
原帖由 聶風 於 6-11-2012 23:22 發表
GHK火帽好似係真數牙,裝唔到玩具噴火豬.有無ching知道..?
新lct,用唔到14牙既火帽

早來的骨, 遲來的105... 多謝RC MAN 比貼士  凹位大平面磨 2MM 收工..

岩岩做好, 影得衰...

叫做 AK-105 PMC 定AK-105 TACTICAL 好呢

附件

7-11-2012 00:59

引用:
原帖由 RCman 於 6-11-2012 21:57 發表

有沒有相片題供呢?
搞左成晚.先入到
答案係下護木鋁片係唔可以裝番入去.就已經上到.但104下護木個數同gbb唔岩又搞左成晚..又磨又鎚..先撞到下護木
而條104上護木..上護木裝左之後..會頂住搞到鎖唔到條管..
因為上下護木之間虛位闊左..令到條鋼管落唔哂.剛好差1mm頂住個上護木鎖...

再加埋條通槍條..係入唔番去下護木...會比104護木頂住個窿...插得一半插唔番哂入去...
好有衝動..想鋸短佢...
最後只好放棄

劣作..獻醜了..

附件

7-11-2012 01:28

發新話題