發新話題

「中國從美F117戰機獲隱形技術」

引用:
原帖由 Paul 於 26-1-2011 14:27 發表

http://zh.wikipedia.org/zh-tw/M1%E8%89%BE%E5%B8%83%E8%98%AD

M1A1

火力強化版的M1A1在1985年引入。裝備了由德國萊茵金屬公司(Rheinmetall)授權生產的M256主砲,該炮是改良自豹2配備的44倍徑120毫米滑 ...
聞說德國授權西班牙生產德2
之後美國收購西班牙架廠
意圖竊取德2動力系統

德國佬D科技真係.....

德國的重工業技術不嬲都係世界一哥
2戰時已經可見 當時德國的虎式坦克 MG42 MP40都威過晒盟軍D裝備

not only 重工業技術........
most of other tech also is the top of the world..like...optical tech..Zeiss, Lecia, S & B.......

引用:
原帖由 nec338 於 27-1-2011 08:36 發表
德國的重工業技術不嬲都係世界一哥
2戰時已經可見 當時德國的虎式坦克 MG42 MP40都威過晒盟軍D裝備
不過德佬都會抄下人~ 之後仲會整埋D勁到嚇死人既野出黎...
見T34用左斜裝甲板防彈性能提高左之後, 豹式同虎王呢D新戰車都裝晒斜甲板,
好彩果時德軍已經冇咩能力再大量生產呢D新戰車, 唔係陸戰方面盟軍肯定要吃多唔少苦頭
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 JBL 於 23-1-2011 22:26 發表
我唔多信係抄F117,據大陸官方講,J20並沒有吸波塗層,成架機做嘅物質都係吸波,呢點以經唔係抄美國......

http://www.9ifly ...
點解唔係空軍黎GE?

皇家空軍

引用:
原帖由 nishi 於 27-1-2011 10:21 發表

不過德佬都會抄下人~ 之後仲會整埋D勁到嚇死人既野出黎...
見T34用左斜裝甲板防彈性能提高左之後, 豹式同虎王呢D新戰車都裝晒斜甲板,
好彩果時德軍已經冇咩能力再大量生產呢D新戰車, 唔係陸戰方面盟軍肯定要吃 ...
何止吖~德國佬支G3都係抄人支FAL

引用:
原帖由 MG-42 於 28-1-2011 01:08 發表

就係講呢單野...   
咁偷左未呢

引用:
原帖由 hkncnc 於 28-1-2011 01:27 發表

Are you sure??????? Which parts did G3 copy FAL??????

引用:
原帖由 hkncnc 於 28-1-2011 01:27 發表

德國軍方本身想買FAL,
不過比利時當局唔批,
先研發G3。
沒有抄FAL喎~

係咪真抄唔緊要
因為中國俾人感覺已經乜都係抄

引用:
原帖由 MG-42 於 31-1-2011 16:16 發表

所以話宣傳既威力係好大... 同全中國既野食有毒一樣 大陸就係唔識玩呢D野
冇計, 壞既野太多
如果唔係大陸人都唔會黎香港買奶粉
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

發新話題