發新話題

Chloe x Dragon

Chloe x Dragon

今次C影..有好多的第一次...........弟一次約Chloe c影,第一次去科學園,第一次用Nikon影相
多謝Chloe.....你真係好可愛....不過我第一次用Nikon影相,D相影得唔好......下次la,會再多D靚相架.......哈哈
先貼部份,其它的請大家到小弟的相簿收看la  http://www.fotop.net/dragon_baby/chloe#  謝謝

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 17-5-2010 18:34
  • louisli 金錢 +20 相片分享 17-5-2010 18:34
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

我自己就最喜觀呢張

原本我諗住一直做cd-rom算~但係呢幾期龍哥太強啦~~~
想請問龍哥,第9張開始o個幾張白色背景有無ps過~?
定話係位置選擇(前暗後光)~?
又或者係背景有打燈~?
靜候龍哥的回覆了~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 16-4-2010 17:23 發表
原本我諗住一直做cd-rom算~但係呢幾期龍哥太強啦~~~
想請問龍哥,第9張開始o個幾張白色背景有無ps過~?
定話係位置選擇(前暗後光)~?
又或者係背景有打燈~?
靜候龍哥的回覆了~
冇加淺加光背景,但影o個時爆左一級,PS時加重左件衫D色,同時加大左反差

引用:
原帖由 亞龍 於 17-4-2010 00:12 發表

冇加淺加光背景,但影o個時爆左一級,PS時加重左件衫D色,同時加大左反差
THX龍哥~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

點解影得咁靚嫁........

引用:
原帖由 亞龍 於 15-4-2010 15:24 發表
我自己就最喜觀呢張
我反而覺得第7, 8幾好喎,呢張多左個警告牌

發新話題