發新話題

可能係中國隱形戰機首張玉照

引用:
原帖由 Hamlet 於 24-12-2010 17:12 發表
現有連正式引擎都未裝好難講,不過基本上就系佢好似YF-23加一對前翼,可能系加啲升力搭救引擎問題。至於艦載就好難講,PLA海航一直系千年老二,殲-15(山寨Su-33)剛剛飛無耐,未有耐到佢換四代。
係咪咁?? 但唔係話前鴨翼會大大影響隱身性o既咩?

所以中國要加快發動機既研發速度喇~

同尼張圖有啲區別……進氣道應該響兩側……我覺得無鴨翼而引擎又唔夠力既話,直頭飛都成問題。

回覆 17# 的帖子

新一代引擎好似叫“渦扇-15”,核心機部分已經據一D官方八股文話,系搞掂佐。

引用:
原帖由 Hamlet 於 27-12-2010 00:28 發表
新一代引擎好似叫“渦扇-15”,核心機部分已經據一D官方八股文話,系搞掂佐。
"系搞掂佐"...真係好多想像

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-12-2010 02:21 發表

"系搞掂佐"...真係好多想像
引擎動力一樓都系中國既弱點,無計。而家軍方就兩條路行,一邊dum錢落去渦扇-15一邊同俄國佬談判買117S引擎個技術,T-50\PAK-FA同Su-35BM都系用呢個引擎,可能為佐個引擎不惜整機引進Su-35BM。

本帖最近評分記錄
  • kimkileo 威望 +30 我很贊同 29-12-2010 03:04
  • kimkileo 金錢 +30 我很贊同 29-12-2010 03:04

好似PAK-FA T50
delete

唔會似,真系放埋一齊對比下,區別好多下……另外收到風,現場仲有第二架。編號2002,上面架系2001,咁部機應該系叫殲-20

附件

29-12-2010 00:33

29-12-2010 00:33

本帖最近評分記錄
  • kimkileo 威望 +10 我很贊同 29-12-2010 03:03
  • kimkileo 金錢 +10 我很贊同 29-12-2010 03:03

GOOD JOB 哈姆 and yobit

引用:
原帖由 Hamlet 於 28-12-2010 22:46 發表

咁樣比較都幾好心機

發新話題