發新話題

大家估下菲警新年做咩事

引用:
原帖由 jasonma49 於 31-12-2010 00:56 發表

就係要防止走火 但係要防止走火個原因就真係
我真係想知張膠紙點樣防止走火喎

引用:
原帖由 亞爾多 於 31-12-2010 00:56 發表

我真係想知張膠紙點樣防止走火喎
我都想知= = 如果咁都防到我要比個叻佢

引用:
原帖由 jasonma49 於 31/12/2010 00:56 發表

就係要防止走火 但係要防止走火個原因就真係
大佬,紙黎架喎
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 31-12-2010 00:54 發表
元旦巡邏,防止走火?
演習?
定係2011 o個陣齊齊開槍慶祝?
中左

元旦個防止陣齊齊開槍慶祝, 而有流彈傷人,

但開左咪一樣可以入粒自己買既子彈, 貼過張新膠紙

第一:陀住槍可以飲洒???
第二:封膠紙可防走火???
班死廢柴...唔駛用套啦,用膠紙包住"細路"咁咪可以避孕

引用:
原帖由 jackieyue 於 31-12-2010 00:59 發表

大佬,紙黎架喎
佢地既諗法真係唔可以用普通人既諗法黎諗佢地咁做有咩用

我俾10個膠

引用:
原帖由 Paul 於 31/12/2010 01:01 發表

中左

叫佢地放低枝槍算啦...橫掂佢地見到賊都係掉頭走架啫...

B.T.W.膠紙防走火,佢地有冇腦架!?BB彈槍都唔得啦...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 Paul 於 31-12-2010 01:01 發表

中左

其實佢地係會開槍定唔比開槍

開party???
  <= ed ga變種????

引用:
原帖由 Paul 於 31/12/2010 01:01 發表

哦!我應該明白咩事喇,張膠紙係用黎當佢地開過槍,一定會知!

都低能既

我估係阿頭早晨測返張白膠紙有冇洞,

但除非街上冇白膠紙買, 否且一定冇用,

因為可以自己貼張新白膠紙上去

引用:
原帖由 亞爾多 於 31-12-2010 01:07 發表

其實佢地係會開槍定唔比開槍
唔比開槍

但怕他們High 過頭
元旦向天開槍興祝

但佢地話傳統向天開槍喎,即係佢地而家唔開槍?
其實果度槍咁平,佢地自已買枝都得啦

唔知點解我諗起"空包彈助退器"...

發新話題