發新話題

可能係中國隱形戰機首張玉照

另外有未經證實傳言指出,殲-20用既引擎唔系AL-31而系D30-F6……就系Mig-31個引擎

very cool ..i think it's have the best outlook in all 4G fighter in the world...!!

引用:
原帖由 Hamlet 於 29-12-2010 15:16 發表
另外有未經證實傳言指出,殲-20用既引擎唔系AL-31而系D30-F6……就系Mig-31個引擎
始終引擎工藝真係我國既死穴......

引用:
原帖由 Hamlet 於 29-12-2010 22:17 發表

砰砰....國安....開門.....

前掠翼喎

係唔係睇得太多雪風....

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-12-2010 22:33 發表

始終引擎工藝真係我國既死穴......
至少比以前好得多啦,回想20年前,台灣佬架IDF都敢話玩死PLAAF,而家?
引用:
原帖由 kimkileo 於 29-12-2010 22:35 發表

砰砰....國安....開門.....
國安好唔得閑,呢幾日班偷拍黨食佐瀉藥,系咁爆大鑊……

引用:
原帖由 Hamlet 於 29-12-2010 23:03 發表

國安好唔得閑,呢幾日班偷拍黨食佐瀉藥,系咁爆大鑊……
我覺得今次係專登俾人影既.....

有條友手頭有片,睇角度仲系控制塔影過去……
http://www.fyjs.cn/bbs/htm_data/27/1012/299955.html

引用:
原帖由 Hamlet 於 30-12-2010 00:39 發表
有條友手頭有片,睇角度仲系控制塔影過去……
http://www.fyjs.cn/bbs/htm_data/27/1012/299955.html
河蟹左啦......

引用:
原帖由 zeta 於 29-12-2010 22:57 發表

最有效的空氣動力學設計唔多,但原失為一個好嘗試
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 zeta 於 29-12-2010 22:57 發表

有d似...

似乎只係截圖,不過唔知呢d資料夠唔夠挖到段片??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題