發新話題

SVD

SVD

有槍佬介紹ms買 成£1.000,米搞睇見d相幾靚,供之同好

尊重人格, 請勿抄習

SVD唔錯呀,
不過個人更愛L96

引用:
原帖由 MS 於 14-12-2010 19:07 發表

有槍佬介紹ms買 成£1.000,米搞睇見d相幾靚,供之同好  
大約一萬蚊港紙?原廠洗唔洗錦貴呢?
我估原廠應該好平,因為svd 同ak個system都好似下,ak都係好平,svd唔會好貴掛....

引用:
原帖由 wan1996 於 14-12-2010 19:10 發表
SVD唔錯呀,
不過個人更愛L96
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-12-2010 19:11 發表

大約一萬蚊港紙?原廠洗唔洗錦貴呢?
我估原廠應該好平,因為svd 同ak個system都好似下,ak都係好平,svd唔會好貴掛....
svd貴好多的

svd , 正呀
流曬口水啦
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

£1.000  一SET呀??

引用:
原帖由 joey 於 14-12-2010 20:56 發表
£1.000  一SET呀??
無心買無問
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 15-12-2010 21:10 發表

無心買無問
AK just US$27 ONLY........SVD I pay US$100 MAX.....

MS哥, 其實用HK$14,000.00買支易手SVD可能對好多英國住啲人來講都覺得貴左啲. 但係我地身住香港既人來講就” 超值”……. 睇吓壹啲香港仔切支M4 GBBR去打玩具氣槍APRS都可以切到HK$16,000.00 (重唔包個CNC金身同夾; 鏡; PNQ15, 電筒, custom外皮槍管等等…….)! 重要切原一支又一支再一支……. 都係打朱仔既M4!

我就覺得合法地有先系問題

?囧??囧??囧??囧??囧?
?囧??囧??囧??囧??囧?

引用:
原帖由 MS 於 14-12-2010 19:24 發表

系我心目中AI既名氣已經過了SVD幾條街

回覆 9# 的帖子

27 pound, wtf?
so cheap~~

SVD is one of my fav. sniper gun, the look kills~!

發新話題