22 12
發新話題

大陸原來甘樣訓練狙擊手

大陸原來甘樣訓練狙擊手

唯有扮聾,遲早真係聾

引用:
原帖由 fangcw_joe 於 28/12/2010 22:19 發表
唯有扮聾,遲早真係聾
根本就係整聾緊佢地......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

應該要舞龍舞獅

拍片ja ma! 你班友認真就輸了!

引用:
原帖由 jackieyue 於 28-12-2010 22:23 發表

根本就係整聾緊佢地......
罷件靚裸女係面前會實際啲

引用:
原帖由 FPGRM 於 28-12-2010 23:35 發表

罷件靚裸女係面前會實際啲
會走火

其實我覺得真係咁都唔出奇...

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 28/12/2010 23:36 發表

會走火
係下面會走火...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

遲下後面有敵人開槍都唔知

我諗緊會唔會有炮丈

我唸我有潛質做狙擊手,

因為旁邊打樁, 隔離屋鑽牆鑽地大裝修, 我都訓得著

有點兒那個...

引用:
原帖由 keane 於 29-12-2010 21:33 發表
我唸我有潛質做狙擊手,

因為旁邊打樁, 隔離屋鑽牆鑽地大裝修, 我都訓得著
我工作環境好嘈, 我都舉手有潛質做狙擊手

22 12
發新話題