26 12
發新話題

大陸又做緊一艘神盾艦(15/f最新相)

好多野都有公開唔知真正流同係唔係真係做到姐
例如
美國之前有話做緊100%可以透明做到隱身效果的隱形戰衣(沒左聲氣好內啦)
英國又話做緊PS裝甲 (都係沒左聲氣好內)
日本都係做緊人用的動力裝甲 (都好多年沒聽到佢加消息)

引用:
原帖由 nec338 於 26-11-2010 22:58 發表
好多野都有公開唔知真正流同係唔係真係做到姐
例如
美國之前有話做緊100%可以透明做到隱身效果的隱形戰衣(沒左聲氣好內啦)
英國又話做緊PS裝甲 (都係沒左聲氣好內)
日本都係做緊人用的動力裝甲 (都好多年沒聽到佢 ...
整好左都唔會話你知啦

引用:
原帖由 sumist 於 25-11-2010 07:44 發表
係時候造航母了, 這種艦始終不算極至於海軍力量的表現
中國唔需要航母

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 27-11-2010 03:57 發表

中國唔需要航母
China's coastline is 14000 km long and its will sooner or later become the 3rd or 2nd strongest military power in the world. a fleet of aircraft carrier to project its military supremacy is definitely necessary tom fortify its navel power. proved by the fact that China already has SSBNs deployed.
Can you justify your statement?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 HunterX 於 27-11-2010 03:57 發表

中國唔需要航母
中國要o架! , o個艘叫 "面子" 號航母  , 話俾人聽我依家有能力做到航母有米養得起航母

就咁睇真系唔知系咪之前一直傳聞中既萬噸級大型驅逐艦

引用:
原帖由 thomas08 於 27-11-2010 09:36 發表

中國要o架! , o個艘叫 "面子" 號航母  , 話俾人聽我依家有能力做到航母有米養得起航母
乜中國軍方真係有咁做咩? 請你唔好諗到就屈...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Elf 於 27-11-2010 06:10 發表

China's coastline is 14000 km long and its will sooner or later become the 3rd or 2nd strongest military power in the world. a fleet of aircraft carrier to project its military supremacy is defini ...
中國要和平崛起並非口號, 而係別無他選既客觀政治現實。
中國建造航母只會成為煲大中國威脅論既藉口。
-但丁

老實講,中國就算切實執行和平崛起的政策,世界各國都唔會buy佢呢套理念,與其係唔係都比人話威脅,我覺得好好裝備自己係最實際,當中國真正可以威脅世界時,世界既反對聲音可能仲少,因為啲附庸國一定識得搵有真正實力既大佬.............斬腳趾避沙蟲係無用既,無人會欣賞中國恪守和平嘛...........

專殺興風作浪的小人

只係052C,人地老美有7X架神盾艦,中國得果4架(包括造緊果2架),仲要載彈量只及美神盾艦ㅡ半
KENKEN

引用:
原帖由 pz6666 於 1-12-2010 10:14 發表
老實講,中國就算切實執行和平崛起的政策,世界各國都唔會buy佢呢套理念,與其係唔係都比人話威脅,我覺得好好裝備自己係最實際,當中國真正可以威脅世界時,世界既反對聲音可能仲少,因為啲附庸國一定識得搵有 ...
完全臢同!!

26 12
發新話題