發新話題

美軍轉新5.56子彈

引用:
原帖由 rho837 於 3-12-2010 14:59 發表

一定要穿甲先致叫打得死人! 用Hardball就叫造打唔死人? 不如你祥細講解比小弟聽…….!

似我地唔洗驚本港啲差佬啦! 拒地冇用穿甲!
你有甲著咩?

我又真係唔係幾明
點解要定個子彈全世界用佢?
咩野叫蘋果對蘋果?

嗱細佬! 以前我都著個吓件vest! 到家吓我都會上_山打吓5.56! 我用Winchester M855同Norico MK262級別. 你打個邊隻5.56呀?

點解中意講吓5.56? 因為我都係射5.56 Ga.La!

引用:
原帖由 rho837 於 3-12-2010 17:34 發表
嗱細佬! 以前我都著個吓件vest! 到家吓我都會上_山打吓5.56! 我用Winchester M855同Norico MK262級別. 你打個邊隻5.56呀?

點解中意講吓5.56? 因為我都係射5.56 Ga.La!
笑鳥

小弟見識少
我就真係未_見過公平既戰爭既

大家都用5.56 , 大家都1人帶5隻匣 , 大家都係得5000人打杖 , 大家得200支導彈
全世界跟足呢個規舉打杖 , 咁就公平兼人道喇

小弟今次獲益良多

個個肯公平既就唔洗打杖啦

引用:
原帖由 101653 於 3-12-2010 18:02 發表
小弟見識少

大家都用5.56 , 大家都1人帶5隻匣 , 大家都係得5000人打杖 , 大家得200支導彈

小弟今次獲益良多
古或仔打交都唔玩隻揪啦, 打仗講公平~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 3-12-2010 18:02 發表
小弟見識少

小弟今次獲益良多
似競技多d woo

引用:
原帖由 seamoncheng 於 3-12-2010 22:22 發表

似競技多d woo
我第一眼睇都以為係講緊奧運會

引用:
原帖由 101653 於 3-12-2010 22:24 發表

我第一眼睇都以為係講緊奧運會
新項目黎架?

子彈一定要不停更新,防彈衣都要不停進步

如果唔係點搵食?佢地唔撈就同你爭食,驚冇?
有最強之矛就一定有最強之盾

原來就係依粒

#8 & #11

RHO師兄! 好耐冇見你吹真槍既水! 講聲HELLO! 其實根你地上_山打5.56及7.62啲一般民用級別50m射程範圉內感覺以經好勁, 由其是啲中國掣民用MK262啲火力真係比M855勁一節! 你佬友亞龍哥及米高支M24及M1A一句講灑” 準; 勁; 正”! 一講就幾年了. 又好懷念坐你加戰神由中環取手槍到美孚山上打IPSC槍.

打過你地啲玩具之後就明你點解話啲”Green Tip” 有好大潛在危險! 都明白你表達small arms 標準之apple to apple (如果雙方唔張穿甲彈普片使於日常戰區) 就可以減少對平民佰姓威脅! 我明因為你地班老友似前玩過見過嗎!

香港真係只得玩具吹水區! 你想揾班同聲同氣就真係小之有小! 啲小丑見你寫5.56似為你講大話! “笑料” 佢地用過啲口徑可能用來打天上啲飛機! 唔明你討論啲乜野就夾班小丑玩寸個post! 統一有乜好! 佢地啲豆槍咪6mm珠仔 (或有錢咪玩8mm; paint ball); 如果唔统一! 啲珠一定貴到喊! 重邊到玩得起呀! 唔公平我地洛場打”PT凸” 班”小朋友” 揸AEG咪又係大聲話我地唔公平! 口講話人唔公平is OK就容易! 自己比人玩到唔公平就大聲叫…. 師兄算吧啦! 遲些班小丑會LOCK POST呀!

咁玩法我用(達母彈)算我唔洗打你身同頭打你手腳你都玩完

雪犬兄你唔洗勞氣! 我都唔勞氣, 算把啦! 當你見到佢地連12Ga都唔知係乜野, 見到支計劃中P90氣槍都可以一見就講到氣化問題……. 等等! 同佢地答嘴就等同鷄同鴨講……. 由講槍變吵嘴!

如果想燒槍! PM我! 星期三上午anytime.

引用:
原帖由 nec338 於 7-12-2010 20:07 發表
咁玩法我用(達母彈)算我唔洗打你身同頭打你手腳你都玩完
達母彈同發射佢既槍都入曬博物館,你想用都幾難喇…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

發新話題