17 12
發新話題

美軍新手拉狙XM2010 / M24E1

美軍新手拉狙XM2010 / M24E1

附件

17-10-2010 04:49

之前又話全面用m110
家陣又整支手拉

但支槍似比賽槍多過似軍用槍...

支槍個樣都幾毒下...小弟見過沙色...仲毒....
http://www.gun-world.net/usa/remington/msr/rem_msr.htm  

佢個樣都好似M200下
但M82美國一定唔會放棄用
因為你支野沒反裝甲能力

引用:
原帖由 nec338 於 17-10-2010 10:18 發表
佢個樣都好似M200下
因為你支野沒反裝甲能力
我... 睇到有點R頭...

引用:
原帖由 nec338 於 17-10-2010 10:18 發表
佢個樣都好似M200下
因為你支野沒反裝甲能力
好似差好遠

m200
  m24e1

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 wonglk 於 17-10-2010 07:40 發表
之前又話全面用m110
家陣又整支手拉

但支槍似比賽槍多過似軍用槍...
都唔同分類
性質唔同

M110係for中遠距support及狙擊用
呢支就真係超遠距對人及低裝甲狙擊用

引用:
佢個樣都好似M200下
因為你支野沒反裝甲能力
係槍就似?

已經對某人定左型....
去youtube有呢把野既宣傳video
幾型唔錯ga
http://www.youtube.com/watch?v=l11OR9b1RWw
http://www.youtube.com/watch?v=ofu_oRV8PrE&feature=related

沙色型d

睇黎睇去都係覺得M24魚骨化....已經不吸引

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 17-10-2010 14:00 發表
個外型方面,RACS已經輸左比AICS
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 17-10-2010 14:00 發表
bingo... ....m24模組化者..

各位似乎忽略左M24E1改進左ge地方
1. 改用.300 Winchester Magnum,令有效射程提升至1200M
2. 改用 Leupold Mark 4 6.5-20x50mm ER/T M5,取代之前ge 10x鏡
3. 改用5發可拆卸式彈匣,唔再用彈倉

引用:
原帖由 051039 於 6-11-2010 18:54 發表
各位似乎忽略左M24E1改進左ge地方
1. 改用.300 Winchester Magnum,令有效射程提升至1200M
2. 改用 Leupold Mark 4 6.5-20x50mm ER/T M5,取代之前ge 10x鏡
3. 改用5發可拆卸式彈匣,唔再用彈倉
如果比我揀會改.338 Lap Mag.不過用.300 Win Mag個人推測是因為最初M24已預左改用.300 Win Mag,可以用返原來的槍機座

17 12
發新話題