18 12
發新話題

Royal Marines 著MTP演習

Royal Marines 著MTP演習

Royal Marines Storm the Beach During Amphibious Exercise
Royal Marine Commandos from Lima Company wearing Multi Terrain Pattern camouflage, are pictured exiting an Armoured Raider Craft during amphibious training on Exercise Auriga 10 in Virginia, USA.
Photographer: LA(Phot) David Hillhouse

MTP係咪襯沙boot又得,黑Boot又得???
就咁看MTP可以襯套Webbing,做型又ok喎!!!

直接用PLCE Webbing都得喎
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 Rager 於 9-11-2010 23:17 發表
直接用PLCE Webbing都得喎
可以唔著等其他甲

MTP MK4 得阿富汗用緊...

最型都係頂 Beret !!

引用:
原帖由 cha 於 10-11-2010 00:44 發表
你咪貼你嘅相出來

引用:
原帖由 B20_hk 於 10-11-2010 10:58 發表

你咪貼你嘅相出來
我會盡量刻制..........

佢地都幾型啵
步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

引用:
原帖由 cha 於 10-11-2010 00:44 發表
所以唔應該話英軍著MTP就唔好, 缺乏英佬味!
總是懷念DPM的日子! 只是係英軍, 就者咩都有果種英佬型格!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 16-11-2010 11:11 發表

總是懷念DPM的日子! 只是係英軍, 就者咩都有果種英佬型格!
根本就係...型

引用:
原帖由 tango10 於 16-11-2010 11:11 發表

懷念DPM的日子!.............型到 朋友....

引用:
原帖由 cha 於 17-11-2010 00:41 發表
懷念DPM的日子!.............型到 朋友....
隔幾個月又嚟...XYZ

回覆 11# 的帖子

懷念DPM的日子............嘛!

回覆 10# 的帖子

超.....

要我著MTP,不如直接玩美軍......

引用:
原帖由 cha 於 17-11-2010 01:20 發表
要我著MTP,不如直接玩美軍......
重諗住送套俾你...依家唔駛啦

18 12
發新話題