發新話題

戰場:戰公司2 組隊

game name: [CGF] David

我係完全MULTI唔到LAW................都連唔到, 係咁話我EA ONLINE斷線, 只係玩到SINGLE我不如BT番黎

頂..........真係頂............
ONLINE6點後就玩唔到, 我算,

打單人, 打到救呀FLYNN0個度, 發生左D咁既事...........

唔明?

明喇掛, 佢無開MAP比我, 我點落去? 一行就話我OFF MAP

真係頂, ONLINE又唔得, SINGLE又唔得, EA你想我點?

引用:
原帖由 廢柴 於 6-3-2010 21:17 發表
頂..........真係頂............
ONLINE6點後就玩唔到, 我算,

打單人, 打到救呀FLYNN0個度, 發生左D咁既事...........

唔明?

明喇掛, 佢無開MAP比我, 我點落去? 一行就話我OFF MAP
...
右手邊有路...........
我試過第一次咩都唔知,一槍打落去
就係上山上面比人打死左

我打爆左了

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 6-3-2010 21:32 發表

右手邊有路...........
我試過第一次咩都唔知,一槍打落去
就係上山上面比人打死左
唔係呀, 你望真D...........
跟本幅MAP唔知咩事無開到, 你點行都係話你OFFMAP

引用:
原帖由 廢柴 於 6-3-2010 22:35 發表

唔係呀, 你望真D...........
跟本幅MAP唔知咩事無開到, 你點行都係話你OFFMAP
睇到啦.........
bug左..........

引用:
原帖由 crazy_herman 於 4-3-2010 18:52 發表
死啦我仲未買添
仲有冇貨嫁
多到你唔信
網上話最平 280
我買300大洋

叉盒 黑盒同價
引用:
原帖由 Pvt.King 於 4-3-2010 10:10 發表

PS3
唔知係咪錯覺, 好似正式版個Analog無demo果陣感應得咁細微, 依家要做仔細瞄準好似難左...
同埋medic一開波連med. kit都無, 呢點真係好on...居......
DEMO我無裝呀
而家解緊M60

ADD 我一齊玩
置頂POST有我地PSN

我都有pc版喇
不過未安裝

回覆 23# 的帖子

我都剛unlock左M60, 好好用,用埋加攻擊力果個技能簡直係人間兇器,唯一缺點係少彈,得100+100rds...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-3-2010 18:50 發表
我都剛unlock左M60, 好好用,用埋加攻擊力果個技能簡直係人間兇器,唯一缺點係少彈,得100+100rds...
用得一個技能

其實點開降落傘

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 4-3-2010 06:21 發表
PC here
不過唔識add friend
pc same
全職做paramedic
ID :[CGF]Alen.W

PC版要add人先login後按左下角"friend list"
記得對方有tag的都要連埋一起輸入先search到

PC
In-game name: [CGF]CracKinG DucK

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 7-3-2010 18:51 發表

用得一個技能,

其實點開降落傘
按X係開傘, 玩玩下就可以用兩個Spec., 到時易打好多,我最常用red dot/ACOG+加攻擊力果個

發新話題