發新話題

BC2畫面bug

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-4-2010 16:00 發表

我係抬高枝槍由條罅度睇完再將個準星放到目標頭頂full著拉落去
果支野玩pc真係好小見人用.......

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 5-4-2010 16:32 發表

果支野玩pc真係好小見人用.......
好後恢買左PC版…早知買部360/PS3好過

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-4-2010 16:39 發表

好後恢買左PC版…早知買部360/PS3好過
為左一隻game?

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-4-2010 16:00 發表

我係抬高枝槍由條罅度睇完再將個準星放到目標頭頂full著拉落去
我都係
之前仲以為EA突登玩真實重機冇得描tim

玩左噤耐,,,都未有過BUG,,,,

我都比ea個網頁玩死....最初個角色資料完全無登陸 (明明係ranked server升到lv18) , 之後今日我咩都無搞過個網頁就話我under age唔比入, 仲要有cookie keep住d資料次次ie入去都話underage.....

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-4-2010 16:46 發表

為左一隻game?
我本來就想搵藉口買一部…

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-4-2010 23:45 發表

我本來就想搵藉口買一部…
PS3等緊你

頭先瓜左比人電翻醒就唔見左個瞄準點同MG36條十字線…
仲有枝死人湯米槍射人唔死既
頂你我full足成排匣匣條友都唔瓜
明明下下都中架啦

單人遊戲
過關>load完下一關>彈game

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-4-2010 19:24 發表

頭先瓜左比人電翻醒就唔見左個瞄準點同MG36條十字線…
仲有枝死人湯米槍射人唔死既
頂你我full足成排匣匣條友都唔瓜
明明下下都中架啦
有medic kit加成係有機會ga
我食過

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 7-4-2010 19:40 發表

有medic kit加成係有機會ga
我食過
個medic kit唔係我係人地掉落地比我架
之前仲試過食左medic kit之後無左個榴彈炮尺…

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-4-2010 19:42 發表

個medic kit唔係我係人地掉落地比我架
之前仲試過食左medic kit之後無左個榴彈炮尺…
講開medic,e家成隻game d職業完全反轉左

medic最衝得,Assault變左流動砲台
Engineer M2超遠距離狙擊
Recon樣樣都做到..............

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 7-4-2010 19:48 發表

講開medic,e家成隻game d職業完全反轉左

medic最衝得,Assault變左流動砲台
Engineer M2超遠距離狙擊
Recon樣樣都做到..............
Assault裝AN94加ACOG仲可以當半個Recon
Medic用MG36同MG3簡直係血牛戰士

any ching has the problem of no dialogue in story mode for BC2??

發新話題