發新話題

C130替換方案即將現身

好似呢d

好期待呢幾架野變成AC既時候會點

引用:
原帖由 mujiadam 於 19/10/2010 00:34 發表
c130....係最靚既運輸機...做咩換左佢wor!!
同意
我自己:C-130 and C-17排第一,An-124、An-225 and II-76排第三

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

既然係概念唔爭在大膽d

美佬想賣130比大陸, 所以派定定心丸比民眾!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 19-10-2010 22:19 發表
美佬想賣130比大陸, 所以派定定心丸比民眾!
加下C130真係50年前既設計....都真係時候要換啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-10-2010 22:55 發表

加下C130真係50年前既設計....都真係時候要換啦
咁m16都是50年代的設計! 真是薑是老的辣!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

波音個方案唔錯咁喎

引用:
原帖由 tango10 於 19-10-2010 23:10 發表

咁m16都是50年代的設計! 真是薑是老的辣!
講左轉好耐,不過冇一支美國貨爭氣

引用:
原帖由 kimkileo 於 20-10-2010 14:06 發表

講左轉好耐,不過冇一支美國貨爭氣
不如轉SCAR呀,Rangers 都用緊

引用:
原帖由 0o0p 於 19-10-2010 02:10 發表
既然係概念唔爭在大膽d
唔爭在搞埋呢兩架.......! 亞美利堅合眾自護公國???????

大水牛都出埋黎  咁加埋呢兩件啦

附件

21-10-2010 01:52

21-10-2010 01:52

引用:
原帖由 nec338 於 21-10-2010 01:52 發表
大水牛都出埋黎  咁加埋呢兩件啦
how about this?

附件

21-10-2010 03:38

引用:
原帖由 sunny2014 於 21-10-2010 03:38 發表

how about this?
有個位用一支炮管會好d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 0o0p 於 19-10-2010 02:10 發表
既然係概念唔爭在大膽d
咁不如用宇宙戰艦大和號

發新話題