發新話題

戰場:戰公司2 組隊

PC版
hardcore rush
頭先岩岩打果一場

結論係:hardcore mode好鬼好玩

引用:
原帖由 Pvt.King 於 8-3-2010 00:19 發表

按X係開傘, 玩玩下就可以用兩個Spec., 到時易打好多,我最常用red dot/ACOG+加攻擊力果個
小喇叭
岩岩狗殺左廿個到
拎埋爆一百個人頭 +成5000分
點知一野彈機 無左

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-3-2010 04:27 發表

小喇叭
岩岩狗殺左廿個到
點知一野彈機 無左
多謝哂EA

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-3-2010 04:27 發表

小喇叭
岩岩狗殺左廿個到
點知一野彈機 無左
尋日我剛unlock左m60果場都用用下無啦啦彈左我出menu, 之後就出現左d咁既事啦... 10槍殺19個...

附件

8-3-2010 09:41

我玩PC版  D SERVER 爆到呢...
同咪入 SERVER好多問題..
ADD 最愛 又等到  

雖然入到去係好正...
PLAY PING 250左右都好快..

有一個我覺得好嚴重問題...
整體黎講D聲都好正..
但係我個人既 跑步同開槍聲都係得一邊喇叭出聲.
但係人地開槍 我開坦克果D 又正常架喎..

有同好寫左個POST全技能 對英文唔好既我.. 好實用..
http://www26.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=11670064

單邊聲係已知bug
ea 死ser好似係因為估唔到玩家GE數量
PC D玩家比console喜歡"爆房"
部份SER頂唔到

都係果句..希望快d整好佢..

我支 M1 丫!幾時比到我丫....

引用:
原帖由 Pvt.King 於 8-3-2010 09:41 發表

尋日我剛unlock左m60果場都用用下無啦啦彈左我出menu, 之後就出現左d咁既事啦... 10槍殺19個...
成日都神神地
我到而家都仲未入到vip 同 74u條code....
引用:
原帖由 crazy_herman 於 8-3-2010 07:21 發表

多謝哂EA
終於拎番

PC版報到
[CGF]Black Cat

尋晚有冇ps3玩家成日係load入server果陣hang機?

我load十場hang左八場  放工想玩下先去訓都唔得

pc版

原來EATW開左啦喎....
PING快係唔同D...殺人都殺爽D...

可惜係 大多數都係HC SERVER

話時話
點解d槍係左邊出彈殼......

PC版報到
nomanwong

我尋日玩玩下叉盒都彈
冇左5000幾分同幾個章, 好冇癮呀
縮縮北行鳥 =口=

岩岩裝左
但update唔到:
Your version is: 515195
Lastest version is: 519874
無啦啦彈句:
An error occurred:
Failed tp open file: X\tempPatch\patch5.p

有冇師兄救到我

發新話題