發新話題

戰場:戰公司2 組隊

究竟做乜野
禁PLAY NOW
ALL GAME MODES + ALL MAPS
佢同我講:
WE COULDN'T FIND ANYGAMES, PLEASE TRY AGAIN

引用:
原帖由 crazy_herman 於 12-3-2010 12:27 發表
岩岩裝左
但update唔到:
Your version is: 515195
Lastest version is: 519874
無啦啦彈句:
An error occurred:
Failed tp open file: X\tempPatch\patch5.p

有冇師兄救到我
呢幾日ea個server都好似死死地, ps3版仲衰, 直情係load入server個畫面hang, 想出番ps3個menu都無反應, 要熄機再開機先得, 其實當年bf2都有類似問題, 佢connect唔到都一定要等到佢死試爛試connect到先得, 唔俾自己手動cancel, 要走就直情Alt+F4... 過多咁多年, 依然都係咁反智...

btw, 尋日unlock左m16同mg3, m16唔好用/唔識用, mg3好爽   1000rds/min

但講好用點都係m60好用

附件

12-3-2010 13:10

m60 FTW!

12-3-2010 13:13

大家玩單機既時候,d角色講野係唔係勁細聲?
我玩果陣係....真係純睇字幕(但其他聲又ok)

引用:
原帖由 wonglk 於 12-3-2010 14:14 發表
大家玩單機既時候,d角色講野係唔係勁細聲?
我玩果陣係....真係純睇字幕(但其他聲又ok)
我係
揸M1果時冇哂d radio聲好冇feel

老老實實
我玩左戰地風雲好多系列(pc)
1942玩到2142(大大話話都玩左成千年)
呢隻bfbc2,個玩法同以前系列極度不同
感覺上真係好鬼似cod6
d槍又好似整得求其左(m1個marking得個圈?玩野呀?)
變左隻派彈game,無左以前果種指揮+合作性

拎左278大元買隻game...都令我有少少失望
但又可以當係新嘗試(只少冇得趴地已經令我失望左,玩狙擊手企係到做靶?)

順便問多樣題外話
真槍m24有冇得用彈匣供彈?

引用:
原帖由 wonglk 於 12-3-2010 18:35 發表
順便問多樣題外話
真槍m24有冇得用彈匣供彈?
http://zh.wikipedia.org/wiki/M24 ... A%E6%AD%A5%E6%A7%8D

引用:
原帖由 Pvt.King 於 12-3-2010 13:04 發表

呢幾日ea個server都好似死死地, ps3版仲衰, 直情係load入server個畫面hang, 想出番ps3個menu都無反應, 要熄機再開機先得, 其實當年bf2都有類似問題, 佢connect唔到都一定要等到佢死試爛試connect到先得, 唔俾自己手 ...
玩都玩唔到

岩岩打打下...先發覺
點解彈殼係左邊出.....EA係唔係玩野?
*GAME入面支M24係彈匣供彈....出錯野??

引用:
原帖由 wonglk 於 12-3-2010 20:47 發表
岩岩打打下...先發覺
點解彈殼係左邊出.....EA係唔係玩野?
*GAME入面支M24係彈匣供彈....出錯野??
其實不嬲都係, bf1942果陣m1個charging handle係左邊, bfv時都係左邊拋殼,m24就係bf2時都已經係用匣,都慣晒, 反正都唔會用真實性來衡量呢隻game架啦

bf2 之後開始無玩就係因為server爛 , 點之過左甘多年都完全無改善過.....

點先可以online play,我係pc板

引用:
原帖由 skyfong 於 14-3-2010 21:34 發表
點先可以online play,我係pc板
去左EA 申請AC未?

雖然我對上一集玩係bf2  
但係我好中意哩一集  狙擊手可以自己call 炮...好方便..
同咪個小隊冇左隊長重生制  好方便..

原來自己搵SERVER 打  EATW    或者打JPN  可以好快搵到佢地架

其實係咪真係用和記連唔到
我買左成個幾禮拜都冇試過入到

發新話題