發新話題

美日研調整釣島聯合軍演

圍魏救趙呢?
有無邊D地方可以暗中拖下美國,陰佢一野?
呢個世界,明既唔得,就陰佢架啦,正所謂明槍易擋,暗箭難防。
史上大國慘敗,好多都係俾戰線拖垮,呢方面又有無得諗?

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 4-10-2010 23:28 發表
圍魏救趙呢?
比人拆穿左就會更加大鑊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 4-10-2010 23:28 發表
圍魏救趙呢?
中美洲地區

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-10-2010 23:29 發表

比人拆穿左就會更加大鑊
國與國之間既感情,係無話拆唔拆穿既,講既係入唔入到你位,同夠唔夠吉屎推到你既O者!

引用:
原帖由 Paul 於 4-10-2010 23:33 發表

中美洲地區
聽講D國產野其實幾好賣

引用:
原帖由 JBL 於 5-10-2010 00:11 發表

中國淨係識得講和諧,處處對別國怱讓,邊處識陰人吖,比人陰就試得多.......
你講咩...
把口就讓...
心中計仔多的是...

美國佬真系會同大陸打先算啦~啱啱打伊拉克搞到週身唔掂,咁快又有本事同大陸打場無迫切性既仗?佢有無咁傻仔呀?

俄佬又會無啦啦响呢個時候走去搞下北方四島~又同美佬拉隊去演習兇下佢囉~

引用:
原帖由 bravohk 於 5-10-2010 00:22 發表
美國佬真系會同大陸打先算啦~啱啱打伊拉克搞到週身唔掂,咁快又有本事同大陸打場無迫切性既仗?佢有無咁傻仔呀?
佢仲有豬肉未分完嫁...

引用:
原帖由 bravohk 於 5-10-2010 00:22 發表
又唔會的,美國科研同重工業都係靠軍工,點佢都要搵d野打下
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-10-2010 00:25 發表

又唔會的,美國科研同重工業都係靠軍工,點佢都要搵d野打下
人地係深山沙漠試武器...
佢就用打丈試...冇人性...

要打, 美國空軍以經開曬大路...

再吾定... USMC係香港,澳門,上海登陸...
[[IMG]

引用:
原帖由 coke 於 5-10-2010 00:26 發表
要打, 美國空軍以經開曬大路...

再吾定... USMC係香港,澳門,上海登陸...
上陸地打!?
我反而怕USMC唔夠老解打...
美國陸軍/陸戰隊主要係後方support強...
單兵武器同訓練唔係好過老解幾多...

引用:
原帖由 sam524 於 5-10-2010 00:26 發表

人地係深山沙漠試武器...
佢就用打丈試...冇人性...
佢地都有係深山試...不過試完再搵人試者...
在商言商正常呀要知實戰威力架麻

引用:
原帖由 sam524 於 5-10-2010 00:27 發表

上陸地打!?
我反而怕USMC唔夠老解打...
美國陸軍/陸戰隊主要係後方support強...
單兵武器同訓練唔係好過老解幾多...
我唔係質疑老解戰力...而係佢地近二十年冇任何戰績去做評核
面對美佬既火力壓制型打法,究竟會沖出去食子彈定投降呢?

發新話題