發新話題

美日研調整釣島聯合軍演

引用:
原帖由 MG-42 於 5-10-2010 03:37 發表

如果冷戰真係打到上本土成個國家就玩完最後用核武有乜出奇,都就亡國重邊個理你乜野核污染, 如果中國各大城市比人炸曬,出核武都好正常..起碼射粒比日本阻嚇美佬上來本土佔領之餘,日本仔又冇得還拖..  美佬自身冇受 ...
出到核武... 俄佬吾出手就其啦 全世界黎”禁“住佢tim
[[IMG]

單講戰線, 正面戰場如果唔得, 就搞佢後欄, 呢招萬試萬靈

100萬軍隊用係正面戰場, 派50萬軍隊屈蛇潛去 日本/美國 本土做恐怖份子, 有既係人,

有心去你本土搞搞震, 一定有辦法

係敵國本土打遊擊, 呢招先高 ,

再叫 登叔 幫手, 交流搞人後欄既經驗, 佢一定肯,    

美佬架仔, 最怕人地打遊擊

久唔久搞吓你, 搞你三五七年, 又住你, 又吃你, 又搞你, 我唔信你唔頭痕

講陰濕, 幾千年陰濕文化, 外國人永遠唔係中國人果皮

仲有如果小規模衝突,是但一面比人打沉幾隻戰艦
不只損失幾隻戰艦咁簡單,最大鑊就係政權上既動搖!
大家唔記北洋艦隊同南洋艦隊比日本打沉之後既後果呢?
沙皇比日本打敗之後比人推翻?
日本打敗之後自衛隊一定借機擴軍同右翼重新掌權?
最大鑊打起上黎美國實玩飛彈,香港一定會係目標之一啦到時就大q鑊!

放心三個國家一定做大龍鳳比大家落台,一定打唔成

開ball第一日, 中國沽曬手頭上D美國/日本公司股.......I think....5洗打啦..

and....沒有人知道有多少中國間諜在美國/日本.......還不包括加拿大D中國人....

大家有沒諗過 中國同美國日本開戰
其他國家唔會做野咩 3個超級大國開戰
其他大國一定會馬上參加 到最後只會
變成第三次世界大戰 核彈每天飛

引用:
原帖由 nec338 於 5-10-2010 14:33 發表
大家有沒諗過 中國同美國日本開戰
其他國家唔會做野咩 個超級大國加隻狗開戰
其他大國一定會馬上參加 到最後只會
變成第三次世界大戰 核彈每天飛
紅字修正

引用:
原帖由 kitqa2003 於 4-10-2010 23:14 發表
唔計美國的技術優勢 單比長官士兵作戰經驗美國也比中方好

美國大多數現役士兵都有參加阿富汗和伊拉克戰爭 面對戰場和敵人的經驗和心理素質都比中方好

而且美方的戰術在兩場戰爭都有經實戰考驗 而中方的戰術鮮有 ...
阿富汗和伊拉克戰爭個mode唔同兩個大國打仗ga wo

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-10-2010 17:18 發表

阿富汗和伊拉克戰爭個mode唔同兩個大國打仗ga wo
咪就係
班中東佬邊有萬能摺鏟?

我記得好內之前有新聞講
美國國防部被黑客入侵
F35的計劃圖被偷
可能就係中國  真係開始時 分分鐘係中國的F35打美國的F22

引用:
原帖由 MG-42 於 5-10-2010 23:39 發表

佢地連枝槍都未攪得好,咁叫打杖?...lol
無得咁計,果班係炸彈人來的!

引用:
原帖由 MG-42 於 5-10-2010 23:39 發表

佢地連枝槍都未攪得好,咁叫打杖?...lol
槍只不係佢地派埋剩低D 5.56既工具

引用:
原帖由 nec338 於 5-10-2010 21:05 發表
我記得好內之前有新聞講
美國國防部被黑客入侵
F35的計劃圖被偷
可能就係中國  真係開始時 分分鐘係中國的F35打美國的F22
偷到都唔一定整得出,正如俾張法拉利是但一個型號既設計圖俾你同我,就算組裝圖都俾埋,無咁既能力,整唔到就係整唔到。
但係如果你話用黎搵出佢既弱點黎研究攻擊呢,咁就簡單有效又平好多喇~

發新話題