發新話題

菲律賓槍手脅持事件

就算M4射程無問題、個Setting都吾系Sniper黎La.

1.無倍数的鏡
2.無脚架
3.無着杉(都吾知系吾系部隊的人)

佢地利害到...我琴日夜晚先睇新聞, 搞左成日...set路障set人裝備都好似無用腦咁, 最搞怪個槍手幾次 (我所知ga) 成個人出晒黎, 又話set左sniper都唔做野...死左8人重傷2人...最後個吓掃射都倒係好想知有幾多槍係個d所謂特警開ga!

有沙包, 用M4, 二百米內, 角度高打底犯人後面是巴士引擊冇人,
比我唔用鏡都打得中

引用:
原帖由 Paul 於 24-8-2010 12:47 發表
有沙包, 用M4, 二百米內, 角度高打底犯人後面是巴士引擊冇人,
比我唔用鏡都打得中
手槍都得啦! 個槍手晒命咁走出黎做幾次show

震驚發現:兇手可能係被射擊前已被乘客制服或殺死,狙擊手亂槍掃射可能打死人質

http://www.youtube.com/watch?v=j ... ure=player_embedded
請留意0.06之後,兇手跌出車門之後才響起槍聲,之後狙擊手從正面更向車內連開十幾槍…

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

回覆 50# 的帖子

痴線嫁?

引用:
原帖由 puyee 於 24-8-2010 04:47 發表
佢地黎只係搞笑....反正車入面唔係菲律賓人...香港人死無相干.......(他媽的)
可能槍手都知留自己國家既人就等於等死, 所以佢放晒自己國家d人走...諗住留外國人做談判籌碼會好d...結果都係一樣.

引用:
原帖由 samurai 於 24-8-2010 10:15 發表
玩Marui的人都知。。M4系Assault rifle...
要M16A2都可以系Sniper

下次可能用Mp5造Sniper
MP5真的會用係短距離的sniper.

各師兄,賓仔sniper重有大倍數鏡既bolt action rifle 在場架,翻屋企send上黎比你哋睇啦

附件

24-8-2010 17:55

他們不是沒有精良武器,只是個個貪生怕死沒智慧,給你再好的工具也是沒用的!

拿長槍入巴士?指揮官帶Cap帽?拿槌子打貼了保護膜的玻璃?人手用繩拉摺門?沒有梯子?沒有震眩彈?........太多可笑可恥的事了!
相比中國的特警S.P.U.和香港的S.D.U.他們簡直就是小丑,連一個廣州的武警大嬸也比他們強多了!

回覆 55# 的帖子

人地德國二線部隊SEK十秒就攻入巴士了

引用:
原帖由 laserman 於 24-8-2010 16:48 發表
各師兄,賓仔sniper重有大倍數鏡既bolt action rifle 在場架,翻屋企send上黎比你哋睇啦
呢枝好似係比人set左入攻堅隊喎

今次真係慘劇! 願上帝祝福所有死傷者及他們家人.

唉! 我舊同事係Bun仔! 佢之前都講過"飛律Bun"成日都有槍戰! 啲Bun妹見到唔對路都拿支槍係窗口到射(連擲手留彈落街都試過啦)[信不信就自己想吓  ) ! 佢重話啲差佬最醒就係貪污邊到會識救人質! 等到唔內煩就亂開槍! 你死你事! 準時收工! 不過今次射遊客所以全世界羊灑.......

廣州的武警大嬸勁過佢地好好好好好多囉.....快狠準......你用班癈迆黎同大嬸比會唔會侮辱左大嬸呀?

重溫廣州女警解救女人質

http://www.civiliangunner.com/cg ... amp;extra=page%3D14

唔知當初批評這女警的人經過依件事後係唔係仲係話佢殘忍

發新話題