64 12345
發新話題

GUNDAM UC 第一話

GUNDAM UC 第一話

字幕版已有人放出,有人看了嗎?一開始的強襲積根可以與殺帝利糾纏這麼久證明機司能力不錯,可惜對手是........同樣結尾時也看到殺帝利的出力和RX-0也差很遠.......

下載中......

光速download 完睇緊
一睇到個post 就去搵

剛剛睇完.
有感:
1) 主角機好肉酸...反而d量產機幾正.
2) 人物感覺有d生硬.
3) 又係學生哥主角誤打誤撞, 坐上父/母開發既高達....呢條橋都唔知打算用到幾時......

睇完熟肉
都係唔太明....

部殺帝利好似無限牛油砲咁,出極都有,不過都係好靚仔
另外,戰鬥畫面一半以上都係預告到睇左.....

獨角唔變身好型, 變左身就......
第一集睇落唔錯, 唔知幾時有第二集呢??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 22-2-2010 03:57 發表
查理變唔變都唔靚仔...
殺帝利才是王道

引用:
原帖由 HunterX 於 22-2-2010 03:57 發表
睇我download 果道話基本上係拍半年刊...
共6話,一話1hour

我反而最想知重有冇機會見到亞寶

P.S. 馬沙之再來會唔會根本就係馬沙?因為聲優都係池田秀一

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-2-2010 04:03 發表

查理變唔變都唔靚仔...
殺帝利才是王道
白紅色唔啱睇不如試下換一換色既2號機

回覆 9# 的帖子

我諗都幾難了,小說版入面已經好明確咁講o左,阿寶已經死o左......
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-2-2010 09:29 發表

白紅色唔啱睇不如試下換一換色既2號機
泰坦斯版?
好少少囉,我都係中意自護果邊d機既綫條

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-2-2010 03:42 發表
睇完熟肉
都係唔太明....

部殺帝利好似無限牛油砲咁,出極都有,不過都係好靚仔
另外,戰鬥畫面一半以上都係預告到睇左.....
設定上殺帝利係有成24粒funnel
每塊"花瓣"有6粒

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-2-2010 05:02 發表
我反而最想知重有冇機會見到亞寶

P.S. 馬沙之再來會唔會根本就係馬沙?因為聲優都係池田秀一
小說版講左伏朗托(馬沙再來)係用馬沙DNA COP出黎GE複製人.COP個人出黎目的係號召殘黨們.
所以...唔駛諗了

引用:
原帖由 搖光 於 22-2-2010 22:20 發表

小說版講左伏朗托(馬沙再來)係用馬沙DNA COP出黎GE複製人.COP個人出黎目的係號召殘黨們.
所以...唔駛諗了
你地講哂出黎...好多人唔洗睇lol

64 12345
發新話題