發新話題

婚禮拍攝可以玩到咁

為左未結婚既師兄弟着想, 我提議消滅呢個POST~~~!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2-3-2010 16:23 發表
為左未結婚既師兄弟着想, 我提議消滅呢個POST~~~!!!!!!
because of ????
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我睇完之後......我對自己o既未來有左目標

it's really nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
可惜

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-3-2010 18:21 發表

because of ????
一陣D女皇見到呢個post, 個個都要咁玩, 師兄弟們真係賣patpat都唔掂......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-3-2010 00:10 發表

一陣D女皇見到呢個post, 個個都要咁玩, 師兄弟們真係賣patpat都唔掂......
好多時都係睇自己有幾多ga je,3卡鑽石介指都好靚,唔通唔顧有無能力還都要轆隻3卡介指咩

況且,要睇的,慌d女皇會睇唔到咩,要入到cgf o黎睇婚禮拍攝搵邊間好

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 路比 於 2-3-2010 21:31 發表
我睇完之後......我對自己o既未來有左目標
做比錢o個個定係收人錢o個個先

係咪整個CGF Wargame影團呀........

引用:
原帖由 queen 於 3-3-2010 01:03 發表
係咪整個CGF Wargame影團呀........
到家又係影人的人多,比人影的少

如果搞的,拍片都要有少少劇本,同圭有無人肯無私奉獻鏡/機幫手??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-3-2010 01:06 發表

到家又係影人的人多,比人影的少

如果搞的,拍片都要有少少劇本,同圭有無人肯無私奉獻鏡/機幫手??
以CGF計...我驚煩N記定C記會緊要D....借鏡同helper/打橙反而易...
至於比人影嘅...當約戰搵3~40個人....應該都得嘅...

引用:
原帖由 queen 於 3-3-2010 01:21 發表

以CGF計...我驚煩N記定C記會緊要D....借鏡同helper/打橙反而易...
至於比人影嘅...當約戰搵3~40個人....應該都得嘅...
拍的都係用5d2/500d o個d搞,如果有人join o黎玩的,鏡就有一支wide的,同埋大部分都係落腳架拍,除左燈之外,其實重要有板
比人影的,.......之前唔係無試過招人,不過都係影人的多,比人影的少

引用:
原帖由 HunterX 於 2-3-2010 16:23 發表
你梗係比女皇睇到呢個post呢....

引用:
原帖由 boni 於 2-3-2010 21:49 發表
it's really nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
可惜
另一半....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-3-2010 23:56 發表
部分係用5d2玩
http://www.muse-muse.com/movie_muse_team.html

d鏡頭效果好正,分鏡,拍攝手法都好電影
當然正la.......你地知唔知人地在攝影界同攝錄界有幾出名
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 3-3-2010 03:26 發表

當然正la.......你地知唔知人地在攝影界同攝錄界有幾出名
以前有睇過有muse photo水印的相,但唔知佢d攝錄o個part都玩到咁勁

發新話題