27 12
發新話題

再看蘇愷T-50

再看蘇愷T-50

普京個樣做乜咁愁既......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 15-7-2010 01:13 發表
咁要自己揣摩下啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 15-7-2010 01:38 發表

咁要自己揣摩下啦....
應該不滿意吧, 就外表
左右機頭數支外露Pilot tube
Canopy Coating反光
Aircraft Coating反光
直接外露發動機
表面工藝雖然有改進, 依然是凹凸不平
就算預遇到F-15SE Silent Eagle都未知能否戰勝.

引用:
原帖由 HunterX 於 15-7-2010 01:13 發表
見到張單...太貴了...

引用:
原帖由 CWHS 於 15-7-2010 02:19 發表

應該不滿意吧, 就外表
左右機頭數支外露Pilot tube
Canopy Coating反光
Aircraft Coating反光
直接外露發動機
表面工藝雖然有改進, 依然是凹凸不平
就算預遇到F-15SE Silent Eagle都未知能否戰勝.
外露發動機的低級犯錯真係接受唔到.......

係唔係矢量噴咀
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 15-7-2010 12:20 發表
係唔係矢量噴咀
係.....

因為原本 T50 用既發動機尚未完成測試...導致要延期量產 & 服役~

不如搵中國一齊啦,一個有錢一個有技術,完全可以打造成亞洲版JSF。

引用:
原帖由 Paul 於 15-7-2010 04:19 發表

見到張單...太貴了...
普京覺得""點解佢唔可以變形""
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

太似f22啦

引用:
原帖由 terryfung 於 15-7-2010 23:05 發表
太似f22啦
但我看更像YF-23

引用:
原帖由 PDTF 於 15-7-2010 22:36 發表
不如搵中國一齊啦,一個有錢一個有技術,完全可以打造成亞洲版JSF。
其實已經搵左個有錢佬攤分 - 印度

回覆 4# 的帖子

驗証機機身平滑度算係咁,F22未上涂料都係差不多,當然F-22無須外加咁多付坐件白鐵夾口位總會比t-50好

27 12
發新話題