發新話題

為什麽要Reload子彈

ZZZZZ
本帖最近評分記錄
  • 阿堅 金錢 -5 惡意灌水 12-6-2010 23:15
  • 阿堅 威望 -5 惡意灌水 12-6-2010 23:15
毛毛

真係粒粒皆辛苦

引用:
原帖由 MS 於 11-6-2010 18:08 發表

啱,但唔fit果D係商業,不是專業...軍隊都分普通子彈同SNIPER子彈喇
軍隊都分普通子彈同SNIPER子彈喇 how can i divide it

引用:
原帖由 FPGRM 於 12-6-2010 13:20 發表

軍隊都分普通子彈同SNIPER子彈喇 how can i divide it
每種子彈都有日期,冧把,型號
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 momo 於 12-6-2010 04:36 發表
ZZZZZ
好唔尊重作者喎!
尊重人格, 請勿抄習

其實Reload時可以改D咩呢?
點先知到要改D咩呢?

引用:
原帖由 MS 於 12-6-2010 18:51 發表

好唔尊重作者喎!
冇內函唔識貨既表現可以不理

引用:
原帖由 wan1996 於 12-6-2010 20:23 發表
其實Reload時可以改D咩呢?
點先知到要改D咩呢?
根据你支搶由chamber 度到子彈平槍咀的虛位....請睇全文
尊重人格, 請勿抄習

製造子彈是一個大學問,ms都係摸索僅,不過客觀環境關係名師難求 有d無料充四段 有d屎過ms...有d唔想過料....ms得閒要去NARA學師

尊重人格, 請勿抄習

想起以前套"槍王", 張國榮自己改槍,同reload子彈........

引用:
原帖由 MS 於 13-6-2010 18:16 發表

製造子彈是一個大學問,ms都係摸索僅,不過客觀環境關係名師難求 有 ...
小第十幾年前睇人reload都係由 MS 真人示範, 真係學海無涯
其實powder裡有些是粒狀有些是片狀到底有何分別, 而且有些有顏色添

引用:
原帖由 FPGRM 於 16-6-2010 12:48 發表

........
其實powder裡有些是粒狀有些是片狀到底有何分別, 而且有些有顏色添
聽人話粒狀係比手槍,困為燒速快;片狀/條狀威力大D,但燒得較慢(for步槍等槍管長的)。
不過有顏色就唔知

引用:
原帖由 FPGRM 於 16-6-2010 12:48 發表

小第十幾年前睇人reload都係由 MS 真人示範, 真係學海無涯
吓,又關ms事你一定搞錯!ms唔會在香港reload,唔好老切喎

尊重人格, 請勿抄習

Gun powder..多過茶葉....無野講
尊重人格, 請勿抄習

其實想問下,個彈殼唔係用完會有輕微變形的嗎?再 Reload 點樣將個變左型既彈殼還原呢?
謝謝賜教!

發新話題