發新話題

想問下有冇聲優迷???

死火,我鐘意既聲優都係大叔大嬸......
大叔:池田秀一
大嬸:伊藤美紀
小東西...你恨什麼?
我恨...我恨陳某又拖搞啊...

伊藤靜

引用:
原帖由 sakurako 於 16-5-2009 01:24 發表
死火,我鐘意既聲優都係大叔大嬸......
大叔:池田秀一
大嬸:伊藤美紀
我都鐘意架!
大叔:若本規夫
大嬸:某17歲

能登麻美子
CLANNAD:一之瀨琴美
草莓100% :東城綾
校園迷糊大王 :塚本八雲
魔法老師 :宮崎和香

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-5-2009 00:07 發表

* 釘宮病的三大感染源分別為夏娜,露易絲,三千院凪等三人.以此三人為媒介的釘宮病毒的感染力特別強,患者數也最多,需要特別留意.
    * 而依其病毒的種類,各自分類為S型病毒,L型病毒,N-1型病毒等三種.
  ...
正如小弟所講,只係半個病患者,所以唔識好正常

不過小弟應該係應該T型

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-5-2009 00:07 發表

* 釘宮病的三大感染源分別為夏娜,露易絲,三千院凪等三人.以此三人為媒介的釘宮病毒的感染力特別強,患者數也最多,需要特別留意.
    * 而依其病毒的種類,各自分類為S型病毒,L型病毒,N-1型病毒等三種.
  ...
咁我係S型
不過係咪指把聲?定係個角色?

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 21:40 發表

咁我係S型
不過係咪指把聲?定係個角色?
兩者都係,你已經係帶菌者,有傳染比人既機會~儘量唔都同朋友提及"夏"及"娜"呢兩個字,否則就會擴散
所以,釘宮病毒真係比豬流感更恐怖XD

引用:
原帖由 MarK-C 於 17-5-2009 13:59 發表

兩者都係,你已經係帶菌者,有傳染比人既機會~儘量唔都同朋友提及"夏"及"娜"呢兩個字,否則就會擴散
我已經感染左一個朋友喇喎

好在我有釘宮病抗體…唔係一定比我個fd感染…

引用:
原帖由 MKL04438 於 17-5-2009 14:29 發表
好在我有釘宮病抗體…唔係一定比我個fd感染…
話說我某fd都有抗體......佢除左打機之外咩都唔識......

男(青):中井和哉
男(老):大塚明夫
女:宮村優子
     井上喜久子
     落合祐里香
     堀江美都子

男既我鐘意馬沙XD

....點解冇水樹奈奈迷既...

引用:
原帖由 MarK-C 於 17-5-2009 13:59 發表

我幾個fd成日響我面前講

平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!平野最高!!!!!

發新話題