26 12
發新話題

台版MHF 可以玩了!

而家HR11...全蟹裝, 用大劍進階熖紋劍...

開始熟習左D SYSTEM

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-1-2010 08:52 PM 發表
而家HR11...全蟹裝, 用大劍進階熖紋劍...

開始熟習左D SYSTEM
HR5 only......

一起玩吧
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 9-1-2010 10:33 發表
HR5 only......

一起玩吧
唔好意思, 我係噶噶豬server =.="

不過用keyboard比用手制方使

引用:
原帖由 飛哥仔 於 9-1-2010 16:52 發表

唔好意思, 我係噶噶豬server =.="

不過用keyboard比用手制方使
e~我都係豬Ser!!
HR18 SaberRain
有機會一齊屠龍XD

有無人玩貓ser~?
天呀!比個同伴我呀!!!
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-1-2010 02:08 發表
大家咩配置 順唔順?
基本上哩隻係好耐之前既game 應該咩配置都玩到順...

密林裡發現浮屍......並且發現在狩獵他的人在落淚......

引用:
原帖由 azraelwing 於 11-1-2010 09:32 發表

基本上哩隻係好耐之前既game 應該咩配置都玩到順...
最幣我想係部好耐之前既game到玩

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-1-2010 02:32 發表

密林裡發現浮屍......並且發現在狩獵他的人在落淚......
我都試過..

之後我就改打 沙漠普通種魚龍了..

豬豬server的CGF兄弟有無獵團呀

引用:
原帖由 Mr.X 於 11-1-2010 00:05 發表
有無人玩貓ser~?
天呀!比個同伴我呀!!!
我是玩貓ser呀

26 12
發新話題