25 12
發新話題

六管機關槍--m 134

六管機關槍--m 134

http://www.youtube.com/watch?v=s7J2rbUFyJ8
雖然唔係新槍
但係見到都上post上來

步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

哦。

個post真係好無言......

so?

嘩~勁~~~呀!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

我地都吾知點回你....

樓主你唔係而家先知有這支m134吧 ?
你好out呀

一支可怕的怪物
射人會點呢?

唔怪得據越戰時的統計, 美軍每殺一名敵人所需的子彈大概是200,000.00發啦!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

用黎打渣古?

引用:
原帖由 蕉皮 於 23-4-2010 20:24 發表
用黎打渣古?
打飛機......

射1分鐘要幾多錢
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tango10 於 23-4-2010 20:22 發表
唔怪得據越戰時的統計, 美軍每殺一名敵人所需的子彈大概是200,000.00發啦!
不如計下二戰美國要用幾多頓炸彈先炸死一個日本人

引用:
原帖由 crazy_herman 於 23-4-2010 22:27 發表

不如計下二戰美國要用幾多頓炸彈先炸死一個日本人
美佬一個原子彈都死十幾廿萬啦!
而且美佬仍炸彈主要為破壞設施, 並非為殺人呀!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tinyau1134 於 23-4-2010 22:15 發表
射1分鐘要幾多錢
10個我破產...

25 12
發新話題