21 12
發新話題

1.5K左右, 易用相機

1.5K左右, 易用相機

是咁的,
老娘部相機壞左, 要幫佢買返部DC仔, 無咩要求, 但求簡單易用, D相唔係太差就可以。

budget係1.5K左右, brand只要唔係泡菜同$ONY就得。

唔知各位師兄有咩介紹呢?
感激不盡~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

泡菜真係吾掂.....

富士

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-1-2010 20:41 發表
富士
finepix f60fd

信我,KODAK相機絕對係好野黎,雖然呢隻牌子無咩人提

富士 / 卡西歐有美肌功能 ~~

我有部10米防水Olympus u8000...九成五新,阿媽車落地都冇事....最岩夏天去海邊..... 有意就....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-1-2010 01:25 發表
我有部10米防水Olympus u8000...九成五新,阿媽車落地都冇事....最岩夏天去海邊..... 有意就....
Tough 8000?!
我budget得1.5K咋喎~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-1-2010 01:59 發表

Tough 8000?!
我budget得1.5K咋喎~~
錢...怪叔叔你都有份用wor...夏日...比堅尼....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-1-2010 02:01 發表

錢...怪叔叔你都有份用wor...夏日...比堅尼....
問題係到用機的時候,邊個穿比堅尼先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-1-2010 02:42 發表

問題係到用機的時候,邊個穿比堅尼先
唔通你地想睇我着比堅尼???
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-1-2010 02:57 發表

我以為佢想著....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-1-2010 03:22 發表

我以為佢想著....
仲大鑊過波叔......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-1-2010 02:57 發表

你肯穿,我肯睇,你係咪穿先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-1-2010 04:24 發表

你肯穿,我肯睇,你係咪穿先
差D噴
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

21 12
發新話題