發新話題

要來的,終於都來了,小白IS II......

要來的,終於都來了,小白IS II......

http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=3650
http://www.dpreview.com/news/1001/10010508canon70200isii.asp
焦距 70-200 mm
視角 34°- 12°
最大光圈 F2.8
光圈葉片 8
鏡頭群組 19 組 23 片, 5 片 UD 及 1 片螢石鏡片
最近對焦 1.2m
放大率 0.21x
濾鏡直徑 77mm
尺寸 89mm x 199mm
重量 1490g
其他 ET-87 Lens Hood

龍哥又係時候入貨

係1d 4 +小白ll 先係龍哥要買!! ;Mtelluma 不過龍哥7d會唔會變成孤兒!!

渴望捉住人生美好的每一刻

逆襲之canon
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 kirkman 於 6-1-2010 19:24 發表
係1d 4 +小白ll 先係龍哥要買!! ;Mtelluma 不過龍哥7d會唔會變成孤兒!!
1Ds4

售價為 30 萬日圓

引用:
原帖由 ATM 於 6-1-2010 21:01 發表
300,000 yen
小意思啦...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-1-2010 21:02 發表

小意思啦...
old one only 204,000 yen
2/3 of the price only

引用:
原帖由 ATM 於 6-1-2010 21:04 發表

old one only 204,000 yen
2/3 of the price only
兩皮 ja ma... 你又唔係冇...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-1-2010 21:07 發表

兩皮 ja ma... 你又唔係冇...
oh.. sorry sorry old one is 280,000

引用:
原帖由 ATM 於 6-1-2010 21:14 發表

oh.. sorry sorry old one is 280,000
早放賺多兩舊...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-1-2010 23:05 發表

早放賺多兩舊...
係輸小兩舊

好在未買小白is

引用:
原帖由 路比 於 6-1-2010 23:37 發表

係輸小兩舊
你好衰
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

必買~!! 一支儲, 一支用~

引用:
原帖由 kirkman 於 6-1-2010 19:24 發表
我支小白IS都重好新,好夠用 小白IS II唔會想住囉....如果真係要換,都只會等佢出24-70 2.8L II....因為呢支的邊位成像,收到8F都唔係好得.....
不過..........以上D野都只係吹吹水姐....我自己影D相都未掂.....再買多D野都只係無意義
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

發新話題