16 12
發新話題

[新手試拍]

[新手試拍]

不肯除眼鏡...沒辦法@.@

附件

15-12-2009 17:44

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 +20 相片分享 23-12-2009 14:33
  • louisli 金錢 +20 相片分享 23-12-2009 14:33
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

人就幾OKAY, 但係咩解救一定要do 起個咀?!

btw, 戴眼鏡ge女仔, 有另一種味道
鵰。豹。狸。獅。狒

無do起嘴的兩張...
扮cute 嘛

附件

15-12-2009 18:11

15-12-2009 18:11

5D mark II
580EX II

回覆 2# 的帖子

i am 眼鏡控 too
5D mark II
580EX II

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15/12/2009 05:49 PM 發表
人就幾OKAY, 但係咩解救一定要do 起個咀?!

btw, 戴眼鏡ge女仔, 有另一種味道
人咁叫ok冇野呀

引用:
原帖由 Zeiss 於 15-12-2009 19:51 發表

人咁叫ok冇野呀
各花入各眼啫
5D mark II
580EX II

眼鏡娘除下眼鏡的一刻才是皇道!!!

唔係我杯茶!!
渴望捉住人生美好的每一刻

引用:
原帖由 Zeiss 於 15-12-2009 19:51 發表

人咁叫ok冇野呀
細路, 有機食品都比起無機食品貴幾倍啦...一街都係人造人, 知道咩係俗不可奈嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-12-2009 16:16 發表

細路, 有機食品都比起無機食品貴幾倍啦...一街都係人造人, 知道咩係俗不可奈嘛?
雖然女的不能說得上好樣, 但國務卿講得好啱, 香港太多 "假膠" 同 "粉膠", 好似粉越厚 = 越靚咁... 好樣醜樣一咪係咁上粉...

引用:
原帖由 MKL04438 於 15-12-2009 20:19 發表
眼鏡娘除下眼鏡的一刻才是皇道!!!
係啊, 有時 "Tum" 到條女除對埋眼鏡真係好正嫁~!!

註: 一對眼鏡合理嗎? A pair of glasses.

面型.....
其他都OK既...

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 15-12-2009 20:05 發表

各花入各眼啫
自己鐘意咪得law..可~

換眼鏡 改髮型 換做型 再加一堆神奇顏料 一定好得

依D先係真正既清純
無喬裝的眼鏡娘,同最新鮮的有機蔬菜一樣,都係上品
食慣味精既人,唔明白咩叫鮮甜多汁

16 12
發新話題