46 1234
發新話題

F22低空低速低飛都可以

F22低空低速低飛都可以

Seriously, it's very normal.

小弟唔係咁熟戰機
點解F22可以半空垂直懸浮一長段時間?
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

慣性失速??(唔知係唔係)
delete

引用:
原帖由 bonzonie 於 10-2-2010 23:31 發表
小弟唔係咁熟戰機
關左個引擎掛.............類似啦

引用:
原帖由 bonzonie 於 10-2-2010 23:31 發表
小弟唔係咁熟戰機
F 22 係可以垂直升降的.....

引用:
原帖由 skynet1983 於 10-2-2010 23:46 發表

.................
同F35搞錯左?
推重比大同向量噴管幫左好多

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-2-2010 23:45 發表

關左個引擎掛.............類似啦
反而應係引擎有力推, 二維噴嘴電腦操控好。

引用:
原帖由 skynet1983 於 10-2-2010 23:46 發表

F-22只可以利用跑道起飛 F-35B就得...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:

F-22只可以利用跑道起飛 F-35B就得...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 Paul 於 10-2-2010 23:58 發表

反而應係引擎有力推, 二維噴嘴電腦操控好。
我睇得太多科幻電影啦

這招su27系列戰機好像很早以前已經做到了~
縮縮北行鳥 =口=

因為 engine 出力夠大囉 (我估)。
不過仲要機體夠硬淨先得。

Aerodynamic Instability, 再加4大定律Drag Thrust Lift Weight.
自己領略一下.

46 1234
發新話題