30 12
發新話題

我都一時衝動...

引用:
原帖由 Zap 於 15-12-2009 11:47 發表

口華! 貴左咁多既?! 我印象中好以係4k多dd咁上下........我out左了
呢兩支就係4K幾....

其實WIDE 鏡都算多選擇丫...
Tokina AT-X 116 PRO DX AF 11-16mm f/2.8
http://www.dcfever.com/lens/readreviews.php?id=373

Sigma 10-20mm F3.5 EX DC HSM
http://www.dcfever.com/lens/specification.php?id=446
鵰。豹。狸。獅。狒

八個月前係laser問過現金價好似係4850...

引用:
原帖由 Zap 於 15-12-2009 12:00 發表
我諗搵到2手會開心D
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Zap 於 15-12-2009 12:00 發表
日元升左好多...此情不再了
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

幾時又再出黎影相呀?

引用:
原帖由 路比 於 21-12-2009 00:45 發表
幾時又再出黎影相呀?
唉...近排得閒死唔得閒病...
鵰。豹。狸。獅。狒

窮人3寶..好似差咁支50.8 wor

引用:
原帖由 Sacred 於 21-12-2009 18:31 發表
窮人3寶..好似差咁支50.8 wor
睇真D
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-12-2009 18:33 發表

睇真D
mount左上機果支?

引用:
原帖由 Sacred 於 21-12-2009 20:03 發表

mount左上機果支?
無錯了
鵰。豹。狸。獅。狒

公起公起...........咁要同老婆及女女影多D相la.......
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 22-12-2009 13:10 發表
公起公起...........咁要同老婆及女女影多D相la.......
咁就要買支10-22喇

不過買速度野絕對會同影相時間成反比...要有錢買野, 就要用時間搵錢, 用時間搵錢就無時間影相.....機會成本..
鵰。豹。狸。獅。狒

小弟今日都去左買聖誕禮物^^
但都係未齊窮人三寶呀    仲差枝50 1.8

昨天見百記,小小白IS要過皮.................

引用:
原帖由 mujiadam 於 26-12-2009 11:44 發表
昨天見百記,小小白IS要過皮.................
全新唔洗呀麻?
鵰。豹。狸。獅。狒

30 12
發新話題