發新話題

解放軍05式微聲沖鋒鎗

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-1-2010 19:08 發表

因為recoil control好d既關係?
係 支野縮到咁細打5.8 之前睇片好似花曬咁 瞄都冇用
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 gtoray 於 4-1-2010 16:56 發表

比較下似乎更像 famas
而且 l85 亦不是 bullpup 始祖吧

4.85mm 英國 Enfield發明!好處是槍身短咗但槍管無短到!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Paul 於 4-1-2010 02:42 發表
http://www.youtube.com/watch?v=GpmFddtbeHo&fmt=18
1:41 開始

handgrip後的係保險制嘛??
delete

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 4-1-2010 05:28 發表

有一段係真三國無双.......1:30-40果度.........
至於旁述把聲就令我諗起... ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZpFpVASbTE0
0:45開始...

點解唔用紅點
中國D槍仲有好大進步空間

引用:
原帖由 ++朗++ 於 5-1-2010 00:45 發表
點解唔用紅點
中國D槍仲有好大進步空間
05式有鏡橋可以加

引用:
原帖由 MS 於 4-1-2010 19:16 發表

4.85mm 英國 Enfield發明!好處是槍身短咗但槍管無短到!
Thorneycroft carbine 史上第一枝, 但手拉槍來的

EM-2 史上第一枝自動的, 英國皇家兵工廠出品, 但工程師是二戰逃難波蘭人

長時間射擊,條barrel唔會熱既咩?

但係d軍人要放隻手去托條silencer...
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 23# 的帖子

我都有諗呢個問題
但後來見到佢原有有個扥,可能係角度問題以為佢放左落個silencer掛

引用:
原帖由 MS 於 4-1-2010 16:45 發表

抄英國佬!BULL PUP!
跟本真是抄AR-18!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 Boniface 於 5-1-2010 03:40 發表
我都有諗呢個問題
但後來見到佢原有有個扥,可能係角度問題以為佢放左落個silencer掛
但係果個位太短, 唔覺意hi到就熱辣到飛起...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-1-2010 10:59 發表

但係果個位太短, 唔覺意hi到就熱辣到飛起...
解放軍訓練到用鐵造咁
少少熱算得d乜

好似都ok啵
步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

下...又抄...?

我覺得佢個前節好似tar-21
希望你係100米之外睇到La

發新話題