發新話題

美軍真係好有錢

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 12-1-2010 19:40 發表

美軍D Danger Close一時時架ja一個唔好彩就
打中自己架m1a2就爽la,一枝飛彈錢加一架m1a2錢

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-1-2010 18:26 發表

其實佢可以吹雞叫個sniper射低佢,又平又快
睇戲就多數會咁做

估計當時所有Sniper都係度掛住拍片留念, 唔得閒開槍呀

引用:
原帖由 keane 於 12-1-2010 20:11 發表

睇戲就多數會咁做

估計當時所有Sniper都係度掛住拍片留念, 唔得閒開槍呀
果個sniper真係可憐比人'錦'炸,咩都找唔到

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-1-2010 20:03 發表

打中自己架m1a2就爽la,一枝飛彈錢加一架m1a2錢
應該有用了電射定位吧......

友軍坦克這麼近

引用:
原帖由 king-fa 於 12-1-2010 22:13 發表

應該有用了電射定位吧......

友軍坦克這麼近
美軍Danger Close既精確度一向都有冇雷射定位都一樣咁,USAF既空中密接就更加信唔過

以石擊卵

M1A2少一輛就無一輛!好似話M1自1992or93就已停產

在二戰時都會CALL火炮炸

引用:
原帖由 Paul 於 13-1-2010 00:15 發表
在二戰時都會CALL火炮炸
命仔得一條咋,

緊係離目標有咁遠打就有咁遠打啦,

慳慳埋埋, 又唔會俾你慳錢獎金, 武器又會超過實用期限後報廢,

處理過期武器, 又未係要使錢  

武器造左出黎, 錢已經使左已成事實, 打左出去就係最慳錢既方法, 以後就再無手尾跟嘞

引用:
原帖由 herrick-chang 於 13-1-2010 00:00 發表
M1A2少一輛就無一輛!好似話M1自1992or93就已停產
你打得爆M1先講啦

引用:
原帖由 herrick-chang 於 13-1-2010 00:00 發表
唔係ga,之前睇國家地理話m1a2係停產,但係回係禁repair,更新....

洗得起錢也 ~~

擺到明係想殺人兼拆樓啦,唔好煩,一次過做曬…

引用:
原帖由 nishi 於 12-1-2010 18:21 發表
始終人命比金錢重要耶...
對付狙擊手, 派步兵去攻擊, 搞不好士兵的性命會受到很大威脅呢...

有錢, 這樣用我也覺得不是壞事(雖然那個狙擊手被這樣炸很慘...)
x2
起碼減少咗自己友既陣亡
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-1-2010 16:36 發表

唔係ga,之前睇國家地理話m1a2係停產,但係回係禁repair,更新....
係禁repair我都知 但係用IED炸M1A2個底會點

發新話題